Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata

27. 11. 2018 | Poslední díl
Převážně v Praze a jednou i ve středních Čechách se u stolu po delší době příště sejdou jen samé ženy – a je na ně pěkný pohled. Tři jsou stejně staré, tedy spíš mladé, je jim teprve krásných čtyřiadvacet let. Bude to tedy babinec, jak se patří. Dvě soutěžící jsou maminky, jedna už dokonce trojnásobná. Veronika partnera nemá, ale zato doma má tři kluky. „Šťastně nezadaná“ Renata jezdí na natáčení na skútru a nemine ji malá nehoda.

A jednou naruší natáčení prudký liják, kdy naprší až do bytu. Podávat se bude moderní i zahraniční kuchyně a hostitelky budou většinou vstřícné a tolerantní. Dají si nejen kozí sýr, ale ochutnají třeba i vietnamskou kuchyni nebo úkol týdne, což je příprava nějakého zdravého jídla. Často to bude nějaký ovocný fresh nápoj, který mladé dámy osvěží i potěší.

Prostřeno – 27.11. 2018 – RenataA s jídlem bude často spojena též zábava, u stolu se bude často něco tvořit, nakládat či zkoušet. Ukáže se, že v Praze se žije blaze? Pražačky ani tentokrát nezklamou. Bude se na co dívat a co ochutnávat. Sledujte Prostřeno! a hlasujte, protože i vy můžete - stejně jako vaše favoritka- získat deset tisíc korun!

Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata:


V úterý 27.11. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno manikérka Renata (24). Druhou večeři nachystá Renata, která při své práci v nehtovém studiu studuje i vysokou školu obchodní – prý ale spíš kvůli mamince, ji samotnou baví více nehty a design. Údajně šťastně nezadaná slečna bydlí v Braníku v bytě, kde je všechno vyladěné do nejmenšího detailu a jako barva převládá něžně pudrově růžová a šedá. Jak na to bude holčičí sestava reagovat? Nebude té růžové až moc?

Na zdech překvapí prázdné rámy, je to chyba, nebo záměr? U druhé hostitelky je v“ pokojíčku pro panenky“ útulně a holky se cítí jako v pohádce. Renata jezdí na večeře na skútru a chce se nějak odlišit i skladbou svého jídelníčku. Vsadí vše na jednu kartu a zvolí si asijské menu. Své návštěvě nabídne výběr z asijských předkrmů a jako hlavní chod Bun Bo Nam Bo. Ukáže se, že sázka na Dálný východ vyjde a dámy si pochutnají.

Asijská večeře je chutná, pro někoho občas málo dochucená, ale každopádně neodfláknutá. Jako dezert bude sorbet a řeší se zásadní otázka: je, nebo není sorbet zmrzlina? S Renatou je zábava, i to si pochvalují její spolustolovnice. A s jídlem souvisí i zábava – holky si samy vyzkoušejí přípravu asijských závitků v té jednodušší a zdravější variantě bez smažení. Protože Renatiny předkrmové závitky ty se smažily - ve friťáku…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Renata,
v úterý 27.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata:

Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata
Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata
Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata
Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata
Prostřeno – 27.11. 2018 – Renata
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !