Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan

26. 09. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Olomouckém kraji, kde budou muži ve velké převaze. Čtyři muži a pouze jediná mladá žena se na Hané utkají o 60 tisíc korun a hostitelskou čest k tomu. Bude se mladá kočka Zuzana cítit mezi čtyřmi kocoury jako růže mezi trním? Nebude se stydět? A jak se soutěžící vypořádají s krajovým úkolem týdne – olomouckými tvarůžky?

Dobře, něco takového si totiž přáli, jednou budou dokonce na sladko… Jídelníčky to budou většinou opravdu chlapské – boršč, vývary, škvarky, tataráčky, cibulačka, jen benjamínek Zuzana to poněkud odlehčí. A na oplátku pánové zase jí, protože jsou ze Zuzanky celí pryč a tolerují jí i to, co by jiným určitě neprošlo. Navíc - moc je potěší Zuzančina zábava, tady se vysokoškolská studentka opravdu strefila.

Prostřeno – 26.9. 2018 – MilanZa letní zábavou půjdeme ven a do zahrad, kde se odehraje dokonce pokus o svérázný biatlon. Vítězství je důležité, kdyby to klaplo, dva z pánů dokonce uvažují, že do toho praští a požádají své partnerky o ruku. Najde se mezi soutěžícími nějaký taktik? Kdo to v Olomouckém kraji nakonec vyhraje? A bude to výhra zasloužená? Koho nejvíce potěší? Dívejte se a hlasujte, vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát i vy!

Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan:


Ve středu 26.9. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Milan (65). Ve středu hosty k sobě domů pozve důchodce Milan, který se svěří se svým nelehkým osudem a životem bez nohy. Milan ale i přes zdravotní handicap ukáže, že v kuchyni se k práci umí postavit a že má srdce na pravém místě. A protože se servírováním jídel by to měl přeci jen obtížné, pomůže mu sličná Zuzana, která se ukáže jako šikovná a ochotná parťačka, žádná nafoukaná slečinka.

No a Milan si její společnost náležitě užije. Třetí a nejstarší hostitel vsadí na poctivou moravskou kuchyni, ale také na boršč a dezertem je dobře ztuhlá italská panna cotta. Úkol týdne syrečky už obsahuje předkrmová pomazánka s pečivem. Co skrývá hlavní chod „kozičky paní mlynářky“? Jde o vtipně naservírovaná kuřecí prsa se zajímavou příchutí hrušky.

A jako zábavu nabídne Milan překvapivě letní verzi biatlonu na zahradě. Bude to velká legrace a třetí hostitel předvede i svou protézu. Bavič týdne Milan s tím prostě nedělá žádné cavyky. Co na to hosté? Jakými body ocení Milanovu snahu v kuchyni i u stolu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Milan,
ve středu 26.9. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan:

Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan
Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan
Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan
Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan
Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan
Prostřeno – 26.9. 2018 – Milan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda