Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.9. 2012 – Linda

26. 09. 2012 | Poslední díl
V dalším kole kulinářské a hostitelské soutěže Prostřeno! se sejdou mladí účastníci. Tři ženy a dva muži budou hájit barvy Středočeského kraje. Pokrmy, které okusíme hned v několika variacích, jsou tiramisu a mascarpone. Italská kuchyně je prostě ve velké oblibě.

Ač stále panuje teplé letní počasí, soutěžící se pokusí o čtyřchodová menu. Uvaří hned několik vývarů, naštěstí ne úplně přes kopírák. Pozornost upoutá nejmladší hostitelka Tereza. Mužské rivaly Michala a Martina obviní z hráčství. Sama údajně nejí skoro nic. Do soutěže se přihlásila, aby na obrazovce předvedla, jak se mají soutěžící chválit a být na sebe hodní.

Prostřeno 26.9. 2012 – LindaMoc jí to nevyšlo. Nakonec si neodpustí ani pověstnou chvilku pravdy a při vaření je nervóznější než soupeři. Všichni by pochopitelně chtěli vyhrát 40 000 Kč. Kdo uspěje? Prostřeno můžete sledovat každý všední den v 18.00 na Prima family.

Prostřeno 26.9. 2012 – Linda:

Ve středu 26.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno pražská účetní Linda (34). Jediná účastnice z Prahy o sobě v průběhu natáčení zjistila, že je soutěživá. Bydlí na Barrandově, dálkově studuje a pracuje jako účetní v rodinné firmě. Vaří od dvaceti a považuje se za samouka.

Středa je teplý den a nikdo netouží po polévce, takže se Linda se dvěma předkrmy a masem a zeleninou na grilu docela strefila. Zdánlivě lehkým italským dezertem také zaboduje. „Kalorická bomba jako blázen,“ říká o poháru hostitelka, protože každý spořádá jedno tučné mascarpone a jednu šlehačku. „Výsledek ale stojí za to,“ tvrdí. Co ještě plánuje?

Tutovka v podobě mix grilu v pořadu Prostřeno s datem 26.9. 2012. Mix gril obstarají kuřecí prsa, naložená panenka, žampiony s goudou a papriky s gorgonzolou. To je prý tutovka. K tomu opečený lilek… Co by si naši soutěžící počali, kdyby se neprodávalo listové těsto?

Linda udělá jako předkrm rohlíčky, v nichž se skryje uzený losos. Martina, který ryby nemusí, čeká v Prostřeno rohlíček s gorgonzolou. Holandská omáčka bude překvapením, kvůli němuž Linda skoro zapomene na další teplou omáčku s pepřem a studenou s hořčicí a medem.

Hosté si počkají, ale dočkají se. Brambůrky vypadají o něco lépe, když jdou do trouby. Při odchodu je umělecký dojem horší. Linda je ale úžasná hostitelka, moučník podává dokonce s kávou. Ocení to hosté a přidají jí body? Uvidíte v pořadu Prostřeno již dnes 26.9. 2012.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Lindou
vysílané ve středu 26.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 26.9. 2012 – Linda:

Prostřeno 26.9. 2012 – Linda
Prostřeno 26.9. 2012 – Linda
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle