Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina

26. 05. 2014 | Poslední díl
Na amatérské kuchaře ze Zlínského kraje čekají hamburgery a nová cena! Kdo si užije letní grilování s komfortním grilem? Ve Zlínském kraji se sejde smíšená parta vrstevníků, kterou tvoří tři maminky a dva muži. Mladí si libují, že se shodnou v názorech a chutích, vydrží jim to ale do až do konce? Dámy mají přednost, uvaří před pány, kterým patří závěr týdne. Kromě lákavé výhry 50 000 korun čeká na soutěžící ještě jedna krásná odměna. Plynový gril pro toho, kdo zvládne nejlépe úkol týdne – hamburger.

A vážně to není taková hračka, jak by se snad mohlo zdát. Kořením týdne je tentokrát samoživitelka Jiřina, kterou neustále trápí otázka, zda jsou všechny ingredience domácí, až sama udělá předkrm z konzervy. Obávaným favoritem je suverén Martin – dostojí ale gumárenský dělník takovému očekávání?

Prostřeno 26.5. 2014 - KateřinaBudeme moci porovnat tři drůbeží vývary s knedlíčky a domácími nudlemi a řetěz bramborových příloh ukončí až finální ambiciózní menu mladého policisty Tomáše, který ne a ne prozradit, s kým že to vlastně žije. Kdo to v krásných městech na Zlínsku a na Hané nakonec o chloupek a přes pár chloupků v jídle vyhraje? Sledujte své oblíbené Prostřeno!

Prostřeno – 26.5. 2014 – Kateřina:


V pondělí 26.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno ctižádostivá Kateřina (21). Mladičká dvojnásobná maminka přiznává, že jedním z hlavních motivů jejího účinkování je touha dokázat manželovi, který ji nepovažuje za dobrou kuchařku, že dokáže uvařit výbornou večeři pro pět lidí. Uspěje?

Zda půjde o večeři vítěznou, v pořadu Prostřeno s datem 26.5. 2014 teprve uvidíme, ale rozjezd večírku i celého týdne je slibný. Předkrm „finger foods“ s uzeným lososem a třešňovými rajčátky s minimozzarellou je chutný, stejně jako slepičí vývar s domácími nudlemi a knedlíčky.

Ty se zdály někomu překořeněné, ale Kateřina prostě miluje pepř. Pstruh po mlynářsku až na Martinovu stížnost na chlup v jídle uspěje též, protože všichni přítomní v pořadu Prostřeno s datem 26.5. 2014 jedí ryby, někteří dokonce několikrát týdně!

Není divu, když se u stolu sešel jeden rybář s manželkou jiného vášnivého rybáře. Katka se pokusí též o první povinný hamburger týdne – a ukáže se, že ač mladí, ne všichni holdují fastfoodům. Kateřina housky koupila a maso si nechala umlít, ale v tomto případě prý mohla s kořením naopak přitvrdit. A jak dopadne malinový cheesecake u milovnice pečení a sladkých moučníků?

Bude to důstojná tečka večírku, který má kromě jídla na programu i výstup na hrad Buchlov? Najdou se v pořadu Prostřeno s datem 26.5. 2014 nějaké důvody ke stížnostem? Na stole chyb sůl a hostitelka nenalévá tak často, jak by si soupeři přáli. Ovšem po výstupu na hrad je čeká odměna v podobě šampíčka.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v pondělí 26.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina:

Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina
Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina
Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina
Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina
Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina
Prostřeno 26.5. 2014 - Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !