Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina

26. 04. 2017 | Poslední díl
V libereckém Prostřeno! se u stolu sejdou čtyři ženy a jediný muž. Ministerský úředník se dvěma křestními jmény Kamil Jan připomíná Anetě Valdštejna, pro Danu je to u stolu zdatný teoretik, ale v kuchyni slabší praktik, každopádně se mezi dámami neztratí a zábavu nezkazí. Ministerský rada Kamil je výrazný protihráč, kterému patří finále. V pondělí a úterý uvaří dvě kadeřnice, která bude lepší hostitelka? Mladá Petra, nebo zkušená Dana?

A pak je tu ještě zdravotní sestřička Darina, která sama vychovává syna a přitom studuje a opravuje svůj dům a personální referentka Aneta, která se kvůli pořadu dokonce přestěhovala ke svému příteli. Příjemná sestava je v kuchyni celkem vyrovnaná, nikdo nejde domů hladový, i když ani překvapením se nevyhneme. Úkolem týdne jsou pomazánky. Kdo bude nejvíce taktizovat?

Prostřeno – 26.4. 2017 – DarinaNejvíce řečí má Kamil a soupeřům se zdá, že potom, co Dana uspořádala pohodový a zábavný večer, už není tak přátelská jako předtím. Dana je prostě žena od rány a s ničím se moc nemaže, dokonce ani s vlastním etnikem. Má originální názory a ochotně se o ně podělí s hosty i diváky. A kdo to nakonec v Libereckém kraji vyhraje a celý šťastný si odnese 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina:


Ve středu 26.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno samostatná zdravotní sestřička Darina (30). Darina sice přiznává, že jí pomáhají rodiče, ale také, že po rozchodu s partnerem dře a maká, aby si krásně zvelebila svůj domov ve Frýdlantu a žila na úrovni. Je jasné, že hosté se budou hodně zajímat o to, jak to všechno bylo a jak to Darina zvládá. A soupeři se třetí sympatické hostitelky opravdu hodně vyptávají. Jak to zdravotní sestřička zvládne u sporáku? Předkrm caprese je dobrý, ale jednoduchý, hostům ale moc zachutná domácí ciabatta, do které Darina přidala olej ze sušených rajčat, proto je krásně oranžová.

A taková je i dýňová polévka, ta je přijatelná i pro Danu, která po jednom vlastním nezdařeném pokusu doma už dýňovou polévku nikdy neuvaří. Bude někomu vadit, když kuchařka přizná, že dala do polévky kupovanou bujonovou kostku? Na hlavní chod – plněný kuřecí steak – se hosté těší a dost je zajímá příloha sicilské brambory – ty nikdo nezná. Kuře je nakonec trochu sušší a do plněného masa by někdo přidal výraznější sýr než mozzarellu; tu ale hostitelka miluje, přidala ji už do polévky.

Zajímavý je dezert, pohár kombinuje domácí vanilkovou zmrzlinu s jahodami, pepřem, kterého by tam mohlo klidně víc, s medem, toho by tam naopak mohlo být méně – pro někoho je sladká tečka sladká až příliš. Hosty ještě čeká návštěva pivovaru a Darinu výzva v podobě testu jejích odborných zdravotních znalostí. Zvládne i tohle?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Darina,
ve středu 26.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina:

Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina
Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina
Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina
Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina
Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina
Prostřeno – 26.4. 2017 – Darina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !