Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina

26. 11. 2018 | Poslední díl
Převážně v Praze a jednou i ve středních Čechách se u stolu po delší době příště sejdou jen samé ženy – a je na ně pěkný pohled. Tři jsou stejně staré, tedy spíš mladé, je jim teprve krásných čtyřiadvacet let. Bude to tedy babinec, jak se patří. Dvě soutěžící jsou maminky, jedna už dokonce trojnásobná. Veronika partnera nemá, ale zato doma má tři kluky. „Šťastně nezadaná“ Renata jezdí na natáčení na skútru a nemine ji malá nehoda.

A jednou naruší natáčení prudký liják, kdy naprší až do bytu. Podávat se bude moderní i zahraniční kuchyně a hostitelky budou většinou vstřícné a tolerantní. Dají si nejen kozí sýr, ale ochutnají třeba i vietnamskou kuchyni nebo úkol týdne, což je příprava nějakého zdravého jídla. Často to bude nějaký ovocný fresh nápoj, který mladé dámy osvěží i potěší.

Prostřeno – 26.11. 2018 – KateřinaA s jídlem bude často spojena též zábava, u stolu se bude často něco tvořit, nakládat či zkoušet. Ukáže se, že v Praze se žije blaze? Pražačky ani tentokrát nezklamou. Bude se na co dívat a co ochutnávat. Sledujte Prostřeno! a hlasujte, protože i vy můžete - stejně jako vaše favoritka- získat deset tisíc korun!

Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina:


V pondělí 26.11. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno operátorka call centra Kateřina (24). Když si dívky v pondělí v plném počtu u Katky uvědomí, že už žádný muž nedorazí, rychle se smíří s tím, že to tentokrát bude ryze dámská jízda a začnou si to užívat. Je na ně hezký pohled, tak doufejme, že stejně pěkně jim to půjde i v kuchyni. Kateřina je kuchařka průměrně zkušená, stále se učí, v brzké době se plánuje se svým přítelem odstěhovat na venkov a založit rodinu.

Troufne si na domácí pečivo, které podává s kozím sýrem a rajčatovým salátem. Aromatického sýra se nebojí, i bagetky nakonec vyjdou, přestože dá do těsta o jeden hrnek mouky méně, než si recept žádá. Zvládne to však napravit a soupeřky si na předkrmu pochutnají. Brokolicový krém, jaký prý dělala doma často Katčina maminka, má pro někoho vadu na kráse, je poněkud přesolený. První hostitelka nejvíce spoléhá na svůj hlavní chod - kachní prsa s bramborovým pyré a zeleninovým ragú. Kachní prsa nemají konkurenci, když se povedou, ale mohou také zklamat očekávání, když jsou příliš růžová nebo tuhá – a obojí se zčásti stalo.

Dezert Abčukovo překvapení je zatím obestřen tajemstvím, které třeba Veronika vítá, ale naopak Šárka nemá takové čarování s názvem ráda. Děvčata jsou zvědavá, co nebo kdo to ten Abčuk vlastně je… Hostitelka jim to určitě poví a něco si o sobě holky prozradí při ruční zábavě. Třeba to, že Katčin přítel už v pořadu vařil a že tedy jeho prostřednictvím je hostitelka už trochu zasvěcená do zákulisí natáčení. Bude to někomu vadit?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v pondělí 26.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina:

Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 26.11. 2018 – Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle