Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš

26. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět v Praze a stále je o co hrát. Pětice soupeřů si myslí na hlavní výhru 60 tisíc korun. Sympatie diváků jim pak můžou „přihrát“ ještě dalších 30 tisíc a řád Zlaté vařečky k tomu. O tom, kdo se stane vítězem divácké volby a zda se bude shodovat s volbou hostů u stolu, bude ale až finále.

Všichni Pražáci tentokrát dostanou shodný úkol týdne – připravit sushi. Sejde se spíš mladá parta a složení je zajímavé: čtyři muži a jediná žena. Ljudmila si bude připadat jako růže mezi trním a pánové jen koukají, jak to tentokrát vyšlo. A budou Ljudmile alias Lídě věřit, že doma vůbec nevaří? Kdo bude tentokrát největší hráč? Slovák Marián, nebo Běloruska Ljudmila?

Prostřeno – 26.10. 2017 – LukášJídelníčky budou celkem pestré, opakují se jen vývary, ale ani ty nebudou stejné, a nepečené dezerty. A také se dozvíme, kolik to hostitele všechno stálo a kdo se nejvíc plácl přes kapsu. Kdo si tentokrát odnese šedesát tisíc korun? Sledujte pražské Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte.

Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš:


Ve čtvrtek 26.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno učitel Lukáš (33)
. Lukáše baví jeho práce, rodina a vaření. Dokonce tak, že třeba rád škrábe brambory a dobrovolně a nezištně s tím pomáhal i ve školní jídelně. Děti by možná potěšilo, kdyby nestál jen za katedrou, ale vařil i ve školní jídelně, protože to umí skvěle. U plotny velmi mile překvapí, navíc má dobrý smysl pro humor. Soutěživý Marián dokonce nevěří tomu, že předkrm nebo dokonce i hlavní chod Lukáš dělal sám.

Prý až tak vynikající je jeho mini pizza se šunkou, mozzarellou a bazalkou, Lukáš navíc hosty zmate tím, že porce přinese úhledně zabalené v krabičkách. Polévkou je opět vývar, již potřetí, tentokrát je to ale do třetice toho nejlepšího. A příjemnou změnou v polévce je zavářka – dobré máslovo-bylinkové noky. Lukáš, který se prý před soutěží zapřísahal, že nebude vařit panenku a neudělá tiramisu, nakonec „spáchá“ obojí. Aby nebyla panenka suchá, upeče ji jako roládu se spoustou slaniny a se sýrem, přílohou jsou „šťouchačky“ s mangoldem a se špenátem.

Lukáš na své balkonové panelákové minizahrádce zvládne vypěstovat hodně plodin a obohatit jimi svoji domácí tabuli. A tak i dnes je příloha svěže zelená. A chutná, stejně jako poslední tiramisu z originálních surovin. Dost originální bude i sushi. Najde se někdo, kdo si stěžuje? Občas Ljudmila, ale nejvíce vystrkuje růžky Marián, Lukáš je pro něj totiž těžký konkurent. Zábava na Praze 9 je trošku dětská, skoro jako ze školní družiny, ale nakonec i opravdu zábavná.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
ve čtvrtek 26.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš:

Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš
Prostřeno – 26.10. 2017 – Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !