Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 25.9.2014 - Monika

25. 09. 2014 | Poslední díl

Když se žert přepískne. Nepovedený apríl uprostřed září

Přestože je babí léto, v Olomouckém kraji zavládne chlad. Soutěžícím bývá při vaření pěkně horko, proto se tvůrci pořadu Prostřeno! rozhodli zchladit orosená čela u sporáků a rozvášněné emoce kolem stolů porcemi domácí zmrzliny. Ovšem nepočítali s tím, že nálada na Hané bude zamrzlá i bez povinného úkolu, protože nejen láska, ale i nenávist se občas rozhoří už na první pohled. A v tomto případě si nepadly do oka Diana s Helenou, dvě mladé ženy ze čtyř zúčastněných. Mezi reprezentantkami slabšího pohlaví se vyjímá jediný muž, samorost Karel, který všechny pobaví nápisy na svých trikách. Legračními, ale jako dress code do kulinářské soutěže nevhodnými. Diváci se také mohou těšit na ukázky italské kuchyně (i temperamentu), nepovedeného humoru, hádku o velikost porcí a jeden útulný rodinný dům v provensálském stylu. Finále se odehraje právě tady, u košíkářky a food bloggerky Aleny, která se chce blýsknout svým kulinářským uměním. O tom, zda se jí to povede, se přesvědčíte v dalším Prostřeno! tentokrát z Olomouce a okolí.

Prostřeno 25.9. 2014 - Monika

milovnice psů, uražená Monika (21)

Prostřeno 25.9.2014 - MonikaAž do čtvrtka pohodářka Monika vsadila na dva lehké chody z moře a pečenou krkovici, nazvanou grilovaný steak. Lososový tatarák s kapary a koprem a pikantní krevety měly převážně úspěch. Pět vteřin slávy si díky prvnímu předkrmu užil i Moničin bratr, který už v soutěži byl a sestra mu to chce večer „natřít“. Předtím ale ještě musí sestavit mlýnek na maso a bez bratra se tato složitá technická operace neobejde. Bráška si myslí, že Monika dostane hodně dopisů od ctitelů. To je možné a citovou podporu bude ještě potřebovat… Pečené brambory i maso si vyžádaly nějaký čas, a zatímco šikovná Monika kvaltuje v kuchyni, Helena s ostatními vymyslí na hostitelku apríl. A bude hodně drsný. Zachrání to omluva? Uplakaná hostitelka je uražená do krve. Zvládne k tomu všemu ještě sorbet? A proč hosté konzumují „osvěžující sladké pokušení“ až při zpáteční cestě v autě?

Zájmy: Miluje své psy i ostatní zvířata. Má ráda sport: posilování, běh, jízda na kolečkových bruslích, kolo a badminton. Rybaření, houbaření, pěstuje lilie a baví se s přáteli.
Vztah k vaření: Monika miluje jídlo, nové chutě a recepty. Ráda připravuje italskou, asijskou a středomořskou kuchyni.
Chutě: Snaží se jíst zdravě, takže jí bílé maso, ryby, mořské plody, sushi, luštěniny, těstoviny, rýži, zeleninu a ovoce. Má rád ostré. Miluje hamburgery, sýry a nejvíc smažené olomoucké tvarůžky s bramborem a tatarkou. U stolu jí vadí srkání a mlaskání.
Nesnáší: Olivy, kapustu, tučné vepřové maso a kynuté knedlíky.
Motto: Nepromarni svou šanci a jdi si za svým snem!
Očekávání: Motivuje ji výhra a příjemné zážitky. Ráda by ochutnala dobrá a nová jídla a poznala nové lidi.



Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,

ve čtvrtek 25.9. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
ZUZI


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 25.9.2014 - Monika:

Prostřeno 25.9.2014 - Monika
Prostřeno 25.9.2014 - Monika
Prostřeno 25.9.2014 - Monika
Prostřeno 25.9.2014 - Monika
Prostřeno 25.9.2014 - Monika
Prostřeno 25.9.2014 - Monika
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Byla šikovná,ale udělat mě to co jí-tak bych se neovládla-má můj obdiv
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles