Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 25.9. 2012 – Michal

25. 09. 2012 | Poslední díl
V dalším kole kulinářské a hostitelské soutěže Prostřeno! se sejdou mladí účastníci. Tři ženy a dva muži budou hájit barvy Středočeského kraje. Pokrmy, které okusíme hned v několika variacích, jsou tiramisu a mascarpone. Italská kuchyně je prostě ve velké oblibě.

Ač stále panuje teplé letní počasí, soutěžící se pokusí o čtyřchodová menu. Uvaří hned několik vývarů, naštěstí ne úplně přes kopírák. Pozornost upoutá nejmladší hostitelka Tereza. Mužské rivaly Michala a Martina obviní z hráčství. Sama údajně nejí skoro nic. Do soutěže se přihlásila, aby na obrazovce předvedla, jak se mají soutěžící chválit a být na sebe hodní.

Prostřeno 25.9. 2012 – MichalMoc jí to nevyšlo. Nakonec si neodpustí ani pověstnou chvilku pravdy a při vaření je nervóznější než soupeři. Všichni by pochopitelně chtěli vyhrát 40 000 Kč. Kdo uspěje? Prostřeno můžete sledovat každý všední den v 18.00 na Prima family.

Prostřeno 25.9. 2012 – Michal:

V úterý 25.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno venkovský chasník Michal (24). Michal se považuje za venkovského chasníka, který není vybíravý. Je to průměrný hostitel, trochu nemluvný suchar, ale přející kuchař. Dojmy z jeho menu jsou rozporuplné.

Co ukrývá „chasníkova zavinovačka“? Dozvíte se v pořadu Prostřeno s datem 25.9. 2012!  Závin pro chlapy praská bohatou náplní. Listové těsto skrývá syrečky, sýry, kečup, klobásu, tvrdý salám. „Když jim to nebude chutnat, mě to nerozhodí,“ utrousí flegmatik Michal. „Vím, že to chutná jiným.“

Že by v pořadu Prostřeno s datem 25.9. 2012 vařil Pejsek s Kočičkou? Ovšem přátelé nebudou v úterý hodnotit jeho vývar z vepřových kostí a oblíbený chod z krkovice, na který si občas zajde k sestře. Šunka, sýr, kečup, míchaná vajíčka, česnekový dip na smažené brambory... Nevařili pejsek s kočičkou? Co na to soupeři, kteří se také ucházejí o 40 000 korun?

Martin v pořadu Prostřeno s datem 25.9. 2012 oplácí včerejší kritiku. Michal má pifku na Martina, který mu jako dárek přinesl jeho láhev ze včerejška. A Martin mu opravdu oplatí včerejší kritiku. Předkrm je přesolený, polévka studená. Ale takovou zábavu, jakou Michal naplánoval, od něho nikdo nečekal. To spíš fotbal… „Panebože, snad nebudeme tancovat břišní tance!?“ diví se hosté.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Michalem
vysílané v úterý 25.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 25.9. 2012 – Michal:

Prostřeno 25.9. 2012 – Michal
Prostřeno 25.9. 2012 – Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc