Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián

25. 05. 2017 | Poslední díl
V Libereckém kraji vaří a prostírají tři temperamentní ženy a dva výrazní muži. Ačkoli to nejprve vypadalo, že budou jako dva kohouti, nakonec Marián a Jiří takovým chlapským způsobem spolu vycházejí a někdy se i dobře pobaví. Občas i na účet žen. Marián se nemusí s Andreou, kterou podezírá z toho, že je největší taktičkou týdne. A ještě ke všemu se ho Andrea velmi dotkne, když si na jeho večeři přinese obložený rohlík – to kdyby náhodou dostala hlad!

Marián sice umí jako bývalý číšník dobře obsluhovat a servírovat pokrmy, vychovaný ale moc není. Pro ostré slovo nejde daleko, je cholerický, hned je oheň na střeše - nenechá si ujít žádnou příležitost k hádce. Jak to vnímají ostatní? Naštěstí spíš jako žabomyší spory, takže i když je nálada u stolu občas dusná i pěkně výbušná, nikdy se do sporu nenechají vtáhnout všichni najednou. Na uzdě se drží pondělní hostitelka Lucie i poslední hostitel Jiří, který se umí krotit, povzbudit dobrou náladu, a nakonec připravit i zábavné finále.

Prostřeno – 25.5. 2017 – MariánNěkteré jídelníčky jsou jako přes kopírák, ale všichni se snaží, aby uvařili co nejlépe. Úkolem týdne jsou chlebíčky a jednohubky, takže kdyby náhodou nikomu nic nechutnalo, má příležitost se aspoň zčásti nasytit oblíbenou pochoutkou studené kuchyně, která nesmí chybět na žádné oslavě či večírku. A těch nás na severu Čech čeká hned pět a jen jeden bude nejlepší. Kdo se stane hostitelem týdne a získá 60 000 korun? Sledujte Prostřeno! každý všední den a dozvíte se to!

Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián:


Ve čtvrtek 25.5. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno číšník a podnikatel Marián (41). Nikdo netipoval, že je Marián pozve do vybaveného domu, představovali si spíš mládenecký byt. A jaký je kuchař? To je také záhada. Tváří se, že neumí vůbec vařit, ale po příchodu soupeři očekávají spíš okázalou hostinu. A už vědí, proč mu včera tak šlo střílení u Andrey. Marián má celou zeď v obýváku plnou zbraní, tak pozor na něj!

V televizi už jednou byl, když ho v pořadu Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich učil připravovat cappuccino. Jak se mu bude dařit v Prostřeno!? Předkrm, plněná obložená bagetka, je vydatný i dobrý a hladový Jiří první chod opravdu ocení. Marián si pro své hosty ještě připraví panenku s překvapením, další vývar a nepečenou buchtu ze sušenek. Místy je legrace, místy je ale u jídla pěkné dusno. Marián se ukáže jako svérázný hostitel, který se s ničím a nikým nemaže. A už vůbec ne s Andreou.

Hosté budou svědky otevřeného střetu u stolu. Proč? Mariána rozzuří, že si k němu Andrea donesla obložené rohlíky pro případ hladu a že ho obvinila z toho, že nedopekl svůj dezert – ten je ovšem nepečený a z hotových sušenek. A zdá se, že mu v žaludku už pěkně leží i Leona. Jak tohle dopadne? Kdo je v soutěži hlavně pro peníze? Napraví atmosféru hra Člověče, nezlob se?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Marián,
ve čtvrtek 25.5. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián:

Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
Prostřeno – 25.5. 2017 – Marián
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !