Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila

25. 10. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět v Praze a stále je o co hrát. Pětice soupeřů si myslí na hlavní výhru 60 tisíc korun. Sympatie diváků jim pak můžou „přihrát“ ještě dalších 30 tisíc a řád Zlaté vařečky k tomu. O tom, kdo se stane vítězem divácké volby a zda se bude shodovat s volbou hostů u stolu, bude ale až finále.

Všichni Pražáci tentokrát dostanou shodný úkol týdne – připravit sushi. Sejde se spíš mladá parta a složení je zajímavé: čtyři muži a jediná žena. Ljudmila si bude připadat jako růže mezi trním a pánové jen koukají, jak to tentokrát vyšlo. A budou Ljudmile alias Lídě věřit, že doma vůbec nevaří? Kdo bude tentokrát největší hráč? Slovák Marián, nebo Běloruska Ljudmila?

Prostřeno – 25.10. 2017 – LjudmilaJídelníčky budou celkem pestré, opakují se jen vývary, ale ani ty nebudou stejné, a nepečené dezerty. A také se dozvíme, kolik to hostitele všechno stálo a kdo se nejvíc plácl přes kapsu. Kdo si tentokrát odnese šedesát tisíc korun? Sledujte pražské Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte.

Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila:


Ve středu 25.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno pohledná maminka Ljudmila (34). A Ljudmila není ženou ledajakou. Je docela kočka, má pěkné auto, tetování i postavu, hodně cvičí, je taková proměnlivá a zájmy má skoro jako kluk. Samé adrenalinové sporty, zato doma prý skoro vůbec nevaří. Kluci u stolu jí to nevěří, ale možná je to pravda. Ljudmila pochází z Běloruska a do Prahy přišla za láskou.

Když její dvě dcery prosí, aby něco uvařila, radši je vezme do restaurace, nebo je postaví ke sporáku, ať se samy snaží. Dcery byly rády, že jde máma do soutěže, prý se možná aspoň naučí vařit. Ljudmila, která moc nemusí českou kuchyni, zvolila jednoduché a zdravé menu. Mohlo by být i labužnické, kdyby to vychytala do detailu.

První a poslední chod se jí povedly: avokádový salát s krevetkami vadí jen nepříteli mořských plodů Rudovi, jen tu čokoládu na ozdobu si mohla kuchařka odpustit. Kuřecí vývar s velkým množstvím zeleniny je snad až moc dietní, je totiž z kuřecích prsou. Tuňák v sezamové krustě, kuskusem a zeleninou by mohl být výtečný, jenže je skoro syrový a sezamová krusta je naopak připálená. A syrová ryba je i v sushi, co si Lída domů objedná, aby aspoň takto splnila úkol týdne.

Hostitelka sama nesolí, ve středu udělá výjimku, ale její jídlo je stejně poněkud bez chuti. Zato „smetanový polibek“ se zakysané smetany, drcených piškotů a čerstvého lesního ovoce je sice jednoduchý, ale lákavý na pohled a také moc dobrý. Po takhle lehké večeři snad nikomu neuškodí trochu pohybu. Hostitelka má na své modřanské terase s krásným výhledem kruhy. Každý si na nich může zacvičit, nakonec ale předvede, co dovede, sama Lída a pánům z jejího výkonu spadne brada.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ljudmila,
ve středu 25.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila:

Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila
Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila
Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila
Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila
Prostřeno – 25.10. 2017 – Ljudmila
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už může v Prostřenu soutěžit opravdu každý :-(. Což takhle změnit název na: "Jak vaří restaurace v mém okolí?" Menu jednoduché, snadné a úkol týdne pro jistotu objednáme, ať se nenamáháme... Soutěž ztratila úroveň.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles