Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor

24. 08. 2017 | Poslední díl
V premiérové poprázdninové sezoně Prostřeno! se hraje o desítky tisíc korun! Nově se bojuje i o hlasy diváků. V premiérové sezoně jde o hodně! Předveďte to nejlepší z vašeho kuchařského umění, překvapte své soupeře, získejte si sympatie diváků a výhra v podobě 60 tisíc, 30 tisíc nebo dokonce 90 tisíc korun může být vaše!

Amatérští kuchaři z celé České republiky mají i nadále šanci na hlavní výhru pro nejlepšího hostitele – 60 tisíc korun, kterou získají díky uznání a hlasům soupeřů. Nově mají ale i další důvod k předvedení toho nejlepšího, co u plotny umí. Do bodování svým hlasováním zasáhnou také diváci, kteří rozhodnou, kdo z pětice hostitelů si nejvíce zaslouží odměnu 30 tisíc korun a obdrží řád Zlaté vařečky.

Prostřeno – 24.8. 2017 – LiborV případě shodné volby soupeřů s hlasujícími diváky o nejlepším hostiteli si tak vítěz může v součtu odnést až 90 tisíc korun! A to už stojí za to! Kdo jako první tuto šanci dostane? Budou to tři muži a dvě ženy z Prahy. Ty dvě se zrovna nemusí, zejména mladší Veronika je velká taktička, ale nic neskrývá. Kritizuje nahlas, neúnavně a k tomu se baví a usmívá.

Tentokrát se v jídelníčcích dvakrát sejde jako příloha rizoto, což je dost neobvyklé, dvakrát se bude péct i francouzský citronový koláč, takže bude možnost srovnání. A u stolu se potkají dva lidé, co nemají rádi papriky, jinak ale houby a ryby všichni jedí. Také se seznámí dva muži, co byli na mateřské. A jeden z nich hosty pozve hned do dvou bytů současně! Jako úkol týdne mají soutěžící z Prahy připravit nějaký nápoj nebo dezert či pokrm se zázvorem.

Na účastníky oblíbené kulinářsko-hostitelské show tedy čekají nové výzvy, nové výhry a s prázdnou neodejdou odteď ani hlasující diváci. Jeden z nich vždy získá pět tisíc korun! Sledujte Prostřeno!, navštěvujte internetové stránky pořadu https://prima.iprima.cz/prostreno a hlasujte pro své favority!

Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor


Ve čtvrtek 24.8. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno číšník Libor (32). Čtvrtý hostitel, dvojnásobný tatínek na rodičovské dovolené, je kreativní muž mnoha zájmů. Jak sám říká, k vaření má blízko, protože v pohostinství prakticky vyrostl. V jednom paneláku v Hlubočepech obývá dva sousední byty, čímž své hosty pěkně zmátne. Dámy pozve do menšího bytu, kde při návštěvách Prahy přespává jeho tchyně, pány usadí do většího, kde se pak celý večer odehraje a kde Libor s partnerkou žije a také uvařil večeři. Když se všechno vysvětlí, hosté si mohou pochutnávat. Libor na surovinách nešetří a při svém vaření působí klidně a vyrovnaně.

Je to snad tím, že občas medituje? I on ale zazmatkuje, když během vaření vysype odpadky, nebo se mu nepovede dezert. Naštěstí, jako by to tušil, má v záloze citronový koláč, upečený den předem. Přizná se, že mu s tím pomáhala přítelkyně? Na zajímavě servírovaný předkrm použije dvakrát mleté hovězí maso, první tatarák je s chutí lanýžů, druhý je ostřejší a k tomu podává i přílohu z rajčat a domácí chléb. Naštěstí nemá s ochuceným syrovým masem nikdo problém, to už ale neplatí o zvláštní polévce se ztraceným vejcem, obarveným načerveno řepou. Ne všem se to líbí, hlavně Veronice polévka nechutná.

Libor to od ní bere jako taktiku, navíc soupeřka má připomínky i k hlavnímu chodu, kachním prsům s rizotem. Veronika si stěžuje na nedopečené maso, Renatě se zdá „to správné“ italské rizoto na skus tvrdé. To ovšem hostitel nebere… a pánové si pochutnávají. Veroniku nechytne ani zábava s bubínky, ale ostatní bubnování baví a ocení, když jim hostitel zahraje virtuosně závěrečné sólo.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Libor,
ve čtvrtek 24.8. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor:

Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor
Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor
Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor
Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor
Prostřeno – 24.8. 2017 – Libor
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !