Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel

24. 06. 2019 | Poslední díl
Potvrdí se, že neštěstí v lásce znamená štěstí ve hře? Prostřeno! z východních Čech bude speciální. U prostřeného stolu se sejdou tři ženy a dva muži a tentokrát nejen pro možnou výhru šedesáti tisíc korun, ale hlavně kvůli seznámení. Láska prochází žaludkem a potkají se samá opuštěná srdce. Podaří se jim najít jeden druhého? Komu rozdají soutěžící během pořadu svá červená keramická srdíčka? Nebo si je najdou diváci s podobným osudem?

Úkol týdne je stylový, soutěžící mají připravit pusinky. Jak se jim povedou a padnou i nějaké opravdové? Sledujte speciální seznamku z východních Čech a vyberte si! Během posledního premiérového Prostřeno! před prázdninami držte palce nesmělým a nezadaným! Je to i vaše šance na lásku nebo na možnou výhru deseti tisíc korun, když budete hlasovat pro svého favorita!

Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel:


Prostřeno – 24.6. 2019 – PavelV pondělí 24.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno svobodný mládenec Pavel (38). Jako první se k plotně postaví nesmělý stydlín Pavel. Vysoký chlap je stále svobodný a na lásku zatím v životě štěstí neměl. Žije ve venkovském stavení s matkou a babičkou a doufá, že na něj někde ta pravá čeká a založí si s ní rodinu. Pavel hledá především pracovitou partnerku do svého hospodářství, která by mu navařila, napekla a pomohla.

Prý ani nemá velké nároky na vzhled, spíš na tu praktickou stránku věci a upřímnou a laskavou povahu. Člen dobrovolných hasičů, zastupitel obce a trenér mládeže si myslí, že je spolehlivý, pracovitý a ochotný. A docela se mu daří i u plotny. Ale nejlepší kuchařka je pro Pavla stejně maminka, jeho nastávající by se asi musela hodně snažit, aby se jí vyrovnala.

Pavel sám uvařil, jak uměl nejlépe, upěkl slaďoučký moučník a dokonce se pokusil i o úkol týdne, který ho nijak nezaskočil, protože pusinky prý pečou doma na Vánoce. Jenže pusinky se v troubě spíš suší a Pavel je poněkud připálil, pár kousků na uvítání návštěvy ale nakonec zachránil. Pavlův předkrm „zahradnické harašení“ s plněnými žampiony a rajčaty byl dobrý, aspoň Ruska Irina si ho velmi chválila. Hovězí vývar s nudlemi a knedlíčky je prvním v celé řadě a s domácími nudlemi Pavlovi pomáhala maminka.

Hlavní chod „duo nakládaných masíček, bramborové dukátky, zeleninová obloha, variace dresinků“ vypadal lépe v meníčku než na talíři a naložené vepřové maso mohlo být měkčí, ale nebyl špatný. Poněkud nebezpečnou zábavou se první hostitel pokusí nevěsty trochu prověřit – chce zjistit, jak jim to půjde na dvoře se sekyrou. A Ivě to půjde od ruky jedna radost…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel, v pondělí 24. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel:

Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel
Prostřeno – 24.6. 2019 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka