Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava

24. 11. 2017 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se potkají čtyři ženy a jediný muž. Bojovat budou nejen o 60 tisíc u stolu, ale i dalších 30 tisíc od diváků, kteří každý den také hodnotí amatérské kuchaře a tomu nejlepšímu kromě peněz udělí i řád Zlaté vařečky. Dvě ženy jsou překvapené, protože se znají a je to fakt náhoda. Znaly se z Liberce a potkaly se v Plzni.

Mladý Lukáš, jediný muž týdne, se od svých soupeřek samozřejmě odlišuje, hlavně svým přístupem k surovinám, je to takový strážce kvality a glosátor večeří, které mu připadají až moc obyčejné. Sám do svého vaření dost investuje a připadá si nedoceněný. U stolu vzniknou takové dvě koalice – Lukáš s Mirkou proti Jiřině a Šárce, Mária je spíš takový samorost a hraje si vlastní, docela zábavnou hru.

Prostřeno – 24.11. 2017 – MiroslavaÚkol týdne je splnitelný a zdraví prospěšný – soutěžící mají vytvořit nějakou pořádnou vitamínovou bombu. Kdo bude největší hráč a kdo komu poleze pěkně na nervy? A kdo to nakonec v Plzeňském kraji celé vyhraje a zachová se jako grand? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava:


V pátek 24.11. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno invalidní důchodkyně Miroslava (34). Poslední hostitelka se do pořadu dostala jako náhradnice za svoji maminku, která onemocněla. A protože Mirka ráda vaří, šla do toho. Hostitelka je sympatická nejen Lukášovi tím, jak je usměvavá, pohodová a tolerantní. Doma má krásně naklizeno a vydekorovaný byt.

Lukášovi je páteční kuchařka sice nejsympatičtější, ale ani od ní neočekává žádné kulinářské zázraky, předpokládá, že to bude zase nějaká varianta českého vaření. Proto ho příjemně překvapí předkrmový tatarák z lososa, na kterém si pochutná. To bohužel ale vůbec neplatí pro Šárku, která ryby nejí, ani pro Jiřinu, která je má radši pečené. Poslední vývar je asi nejpoctivější ze všech a plavou v něm dobré domácí nudle, jenže pro Jiřinu jsou až moc dlouhé.

Zvědavost vzbudí „roudenské hovězí závitky“ na hlavní chod, nazvané ne podle místa vzniku, ale podle šéfkuchaře, který si jídlo vymyslel. Mirka k závitkům plněným klobáskou a kysaným zelím uvaří šťouchané brambory a šťávu, aby vše dobře chutnalo a jídlo nebylo suché, což se jí asi povedlo. I když to je velká porce, hosté skoro všechno pěkně zbaští.

To ale neplatí o dezertu se žlutým želé a krémem – nikdo už prostě nemůže. Mirka se o své hosty pečlivě stará a ještě připraví (podle Lukáše) nejchutnější vitaminovou bombu týdne v podobě fresh nápoje. A co ještě si hosté po zábavě u stolu a dezertu nenechají ujít? Dojde i na trpkou chvíli pravdy, té se iniciativně nakonec chopí „strážce kvality“ Lukáš, který se nechtěl hádat u jídla. Pak to ale holkám všechno poví - sice slušně, ale brutálně upřímně. A kdo se bude radovat nakonec?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miroslava,
v pátek 24.11. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava:

Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava
Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava
Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava
Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava
Prostřeno – 24.11. 2017 – Miroslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda