Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.1. 2019 – Giorgio

24. 01. 2019 | Poslední díl
Ještě než se rozjedou premiérové díly další sezony oblíbené kulinářsko-hostitelské show, televize Prima připravila speciální výroční díl. Prostřeno! slaví deset let a Prima pozvala ke stolu pět legend, které se zapsaly do myslí i srdcí diváků. Hostitelé se neznají, ale je jisté, že dobrou náladu nezkazí. O další výhru se pokusí legenda legend Ludmila Žembéryová, extrovertní Martin Hrubý alias Stefany, Jana, dáma na úrovni Brna, která servírovala mušle sv. Jakuba, Ital Giorgio, který jako první a naštěstí i poslední dostal v Prostřeno! pohlavek a celý týden uzavře „žena na cestách“. Bodrá Zlatuše je už úplná celebrita…

Určitě je na co se těšit a na co se dívat, bude legrace a spousty dobrého jídla. Co se u hostitelů změnilo a čím překvapí tentokrát? A jaký úkol týdne zaskočí je? Musí uvařit něco ze svého prvního menu, snad si vzpomenou. Kdo z legend pořadu vyhraje krásných šedesát tisíc korun? A na koho si vsadí diváci? I oni mohou opět bodovat a možná i sami získat deset tisíc korun!

Prostřeno – 24.1. 2019 – Giorgio:


Prostřeno – 24.1. 2019 – GiorgioVe čtvrtek 24.1. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno sympatický Ital Giorgio (37). Ital Giorgio, který dostal v Prostřeno! pohlavek, i toho si diváci jistě pamatují. Nebylo to kvůli jeho vaření, to mu šlo skvěle. Ale sahal, kam neměl – na rybičky. Dnes se ale předvede jako gentleman a aby Lída nemusela chodit v bačkorách, skočí jí ještě před vařením koupit boty.

A co je u IT specialisty po dvou a půl letech nového? Giorgio se oženil, vzal si matku své roztomilé holčičky, mají nového psa a okolí domu docela prokouklo Jak mu to půjde v kuchyni tentokrát? Lída touží po řízku, ale Giorgio se rozhodl pro speciality mezinárodní kuchyně, z minulého menu připraví gratinovaný lilek. Předkrm „mořský duet“ – tuňák a krevety v pivním těstíčku – je pro „rybožravce“ Zlatku na jedničku s hvězdičkou.

Následuje povedená francouzská cibulačka s parmezánem a svíčková Wellington, o které včera Jana prohlašovala, že trvá šest hodin, ta bude dokonce s vlastním demi-galcé. Jako dezert Giorgio plánuje citronový koláč, prý francouzsko-anglická záležitost. A odvážný a obětavý otec musí při pečení korpusu na chvíli opustit byt a skočit pro dcerku do školky. Korpus to v klidu přežije, přesto ale musí hostitel začít s krémem znovu, ten se napoprvé nepovede.

Pak se Giorgio pomazlí s pravou svíčkovou, která tvoří základ slavného Wellingtonu pečeného v listovém těstě. Lída z menu opět netuší, co bude jíst, a zas vyhrožuje svojí „paketou“. Stefany dorazí v hodně krátkých šatech a s dlouhou blonďatou parukou. Všechny pobaví Lída, která si nepamatuje jména a vůbec… Prý to musíš zažít, to prostě nevymyslíš… A zatímco se dopéká maso, hosté si uspořádají takové italské retro disko, Lída shodí papuče a dobře si zatancuje. Jak dopadne hlavní chod? Podle Stefany je to mana, chuťový orgasmus, ale pro Lídu i Zlatu je maso uvnitř až příliš růžové.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Giorgio, ve čtvrtek 24.1. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !