Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata

23. 08. 2017 | Poslední díl
V premiérové poprázdninové sezoně Prostřeno! se hraje o desítky tisíc korun! Nově se bojuje i o hlasy diváků. V premiérové sezoně jde o hodně! Předveďte to nejlepší z vašeho kuchařského umění, překvapte své soupeře, získejte si sympatie diváků a výhra v podobě 60 tisíc, 30 tisíc nebo dokonce 90 tisíc korun může být vaše!

Amatérští kuchaři z celé České republiky mají i nadále šanci na hlavní výhru pro nejlepšího hostitele – 60 tisíc korun, kterou získají díky uznání a hlasům soupeřů. Nově mají ale i další důvod k předvedení toho nejlepšího, co u plotny umí. Do bodování svým hlasováním zasáhnou také diváci, kteří rozhodnou, kdo z pětice hostitelů si nejvíce zaslouží odměnu 30 tisíc korun a obdrží řád Zlaté vařečky.

Prostřeno – 23.8. 2017 – RenataV případě shodné volby soupeřů s hlasujícími diváky o nejlepším hostiteli si tak vítěz může v součtu odnést až 90 tisíc korun! A to už stojí za to! Kdo jako první tuto šanci dostane? Budou to tři muži a dvě ženy z Prahy. Ty dvě se zrovna nemusí, zejména mladší Veronika je velká taktička, ale nic neskrývá. Kritizuje nahlas, neúnavně a k tomu se baví a usmívá.

Tentokrát se v jídelníčcích dvakrát sejde jako příloha rizoto, což je dost neobvyklé, dvakrát se bude péct i francouzský citronový koláč, takže bude možnost srovnání. A u stolu se potkají dva lidé, co nemají rádi papriky, jinak ale houby a ryby všichni jedí. Také se seznámí dva muži, co byli na mateřské. A jeden z nich hosty pozve hned do dvou bytů současně! Jako úkol týdne mají soutěžící z Prahy připravit nějaký nápoj nebo dezert či pokrm se zázvorem.

Na účastníky oblíbené kulinářsko-hostitelské show tedy čekají nové výzvy, nové výhry a s prázdnou neodejdou odteď ani hlasující diváci. Jeden z nich vždy získá pět tisíc korun! Sledujte Prostřeno!, navštěvujte internetové stránky pořadu https://prima.iprima.cz/prostreno a hlasujte pro své favority!

Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata


Ve středu 23.8. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno trojnásobná maminka a finanční poradkyně Renata (39). Třetí hostitelka návštěvu přivítá ve vkusném a prostorném bytě s předzahrádkou a u krásně prostřeného stolu. Veronice se zdá, že se Renata předvádí. A ačkoliv se Renata snaží, ne vše bude nakonec dokonalé. Hostům u ní třeba vadilo čekání, ale bohužel i příloha k hlavnímu chodu, k té měl největší připomínky číšník Libor.

 A ve čtvrtek pochopíme proč. Renata začala dobře, na předkrm připravila jemnou paštiku z kuřecích jater s brusinkami, pro někoho možná až moc nasládlou, podávanou s křupavým domácím chlebem upečeným v troubě. S jeho přípravou se musí začít už den předem, ale výsledek stojí za to. Renata hodně sportuje a dbá i na zdravé suroviny, proto hovězí vývar dělá ze zadního libového masa, aby měl silnou chuť, ale plavalo v něm minimum mastných ok.

Přidává do polévky už jen zeleninu, sama se obejde bez nudlí, ale i ty hostům nabídne. Veronice, která má u Renaty hodně připomínek a hostitelce nic nedaruje, se zdá středeční hlavní chod – losos už moc omšelý, to ovšem neplatí o příloze v podobě „parmazánového rizota“. Ta na rozdíl od ryby vyvolá spoustu řečí. Umí Renata vůbec vařit, když si musí vypomáhat rýžovarem?

Protože nejde o italské rizoto podle klasického receptu, ale o rýži předvařenou ve speciálním hrnci a jen nakonec dochucenou cibulkou a parmazánem. Podle Libora je to parodie na italskou kuchyni a podle Veroniky nejslabší místo Renatina menu. A nic už nezlepší ani finální čokoládová pěna s teplými nápoji nebo zábava.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Renata,
ve středu 23.8. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata:

Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
Prostřeno – 23.8. 2017 – Renata
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !