Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub

23. 10. 2018 | Poslední díl
Prostřeno bude tentokrát ve Zlínském kraji. Muži tady budou v převaze. Tři ku dvěma ženám. Úkolem týdne je meloun. V úterý se k plotně postaví kurýr Jakub. A taky rocker a táta. Kuba hosty seznámí se svým životním příběhem, už se o život musel poprat. Možná proto se teď ničeho nebojí. V kuchyni se bude hodně snažit, ale nevyhne se překážkám.  Polévka bude studená a gril bude trochu zlobit – vychladne. Dočkají se hosté masa? Tak dočkají, ale jde o to kdy. Kuba je ale zábavný a upřímný hostitel. Hostům prozradí významy svého tetování, co „kérka“, to nějaký symbol. Dokáže hosty oslnit zábavou? Čeká je ohnivá barmanská show.

Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub:


Prostřeno – 23.10. 2018 – JakubJakub pracuje jako kurýr v přepravní balíkové službě. Vystudoval střední hotelovou školu, předtím pracoval jako číšník a barista. Žije s partnerkou, jsou spolu čtyři a půl roku a mají desetiměsíčního syna Kubíka, který je prý už pěkný uličník. Rodina bydlí v domku 3+1 se zahradou. Do pořadu se Jakub přihlásil sám, prý se těší na dobrou zkušenost, kterou mu nikdo nevezme. Pokud by vyhrál, tak by si peníze uložil na horší časy.

Charakter: Společenský, zábavný, prý si umí udělat srandu sám ze sebe, je veselá kopa.

Zájmy: Mezi jeho koníčky patří hlavně společné chvíle strávené s blízkými. Má rád sport – jak aktivně, tak i pasivně. Je kutil a baví ho práce kolem domu a na zahradě.

Vztah k vaření: Rád vaří podle vlastní fantazie, ne podle pravidel a předpisů. Doma moc často nevaří, avšak když už vaří, tak to stojí za to. Hlavně připravuje těstoviny a griluje.

Chutě: Má rád polévky, maso i bezmasé pokrmy. Pochutná si na rybě i salátu.

Nesnáší: Houby a nikdy by nesnědl brouky. Při stolování mu vadí mlaskání, kouření a krkání.

Motto: Nikdy se nevzdávej!

Očekávání: Těší se, že bude mít možnost si dokázat, že pod tlakem a nervozitou zvládne vše připravit. Rád pozná nové a pohodové lidi, ochutná nová jídla a pozná zvyky jiných rodin.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v úterý 23.10. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub:

Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub
Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub
Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub
Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub
Prostřeno – 23.10. 2018 – Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc