Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel

22. 03. 2017 | Poslední díl
Mezi legendární se zcela jistě zařadí pražský týden 15. série pořadu Prostřeno! Bývalá Playmate Linda těsně před porodem, aktivistický gymnazista Amos, který se zabývá „dumpster divingem“ a uvaří polévku z vytříděné zeleniny z kontejneru, Karel,  který spí v rakvi, doma chová slepici a trpí Tourettovým syndromem - to znamená, že nekontrolovaně vykřikuje sprostá slova.

A pak je tu ještě Pavel. Ten sice chodí na večeře v saku, v kapse ale nosí nepostradatelnou placatku, večeři „uvaří“ z konzerv a polotovarů a u toho vypije celou láhev tvrdého alkoholu. Nad touhle partičkou se díky své vlídnosti, trpělivosti, pochopení a v neposlední řadě i umění vařit jako dobrý anděl vznáší aktivní a tolerantní důchodkyně Jana.

Prostřeno – 22.3. 2017 – PavelNeuvěřitelně zvládá i zátěžové okamžiky, k nimž nemalou měrou přispěje samolibý ranař Viktor, manžel těhotné Lindy, kterou v soutěži po dva večery zastoupí. Viktor skoro nic nejí a úspěšně provokuje Karla, který už tak špatně zvládá Pavla. Nic podobného, jako je tenhle pražský týden, už v pořadu Prostřeno! asi neuvidíme.  Celý týden má vzrušující vývoj a určitě stojí za pozornost!

Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel:


Ve středu 22.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno podnikatel Pavel (26). Ve středu se hodně opozdí Karel, a jak už víme, Pavel a Karel se nemusí. Mnohem lépe Karla bere mladý bohém Amos. Oč později ale Karel dorazí, o to dříve odejde. Pavel ho totiž vyhodí a Linda ho v tom podpoří. A ve středu přijde připravená.

Ámosovi vytkne, že potraviny z kontejneru mohly být kontaminované hlodavci a mohly uškodit jí i dítěti. Když zkroušený Karel dorazí, má chabou výmluvu. Skoro nic nesní, je nervózní, nesvůj, proto nadává a vykřikuje více než obvykle. Pavel si to vezme osobně a hosté mají pro špatně naladěného hostitele pochopení, to ale nevědí, co jim připravil: polívku z kelímku, guláš z konzervy, koupený knedlík a palačinky z prášku.

Pavel se už od pondělka posiluje z placatky, během svého „vaření“ vypije celou sedmičku tvrdého alkoholu. Na předkrm jsou chlebíčky se silným odérem česneku, pomazánka dala hostitelovi zabrat a pak ještě úkol týdne – všechno servírované na jednom talíři. Jak soupeři vezmou tuhle recesi? Poznají, že Pavel všechno koupil?

Linda je vzhledem k včerejšku vlastně ráda… Při roznášení guláše poleje Pavel Karlovi kapuci mikiny - prý nešťastnou náhodou - a skoro se mu neomluví. A oheň je na střeše… Karel je naštvaný, protože dostal horší židli i nekvalitní příbor, nakonec je vyhozen od stolu. Oheň se pak rozhoří skoro ještě jednou při zábavě: Pavlův ohňostroj se trochu zvrtne. U toho už ale Karel dávno není…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel,
ve středu 22. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel:

Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel
Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel
Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel
Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel
Prostřeno – 22.3. 2017 – Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !