Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 21.9. 2012 – Věra

21. 09. 2012 | Poslední díl
Olomoucký kraj reprezentují v týdnu od 17.9. 2012  - 21.9. 2012 dva muži a tři ženy. Dvě z nich, Pavlína a Brigita, jsou výrazné, naprosto odlišné a nepřehlédnutelné. Zdeněk je chlubílek, kterému ve středu spadne hřebínek. Tentokrát to nebude až tolik o vaření, jablkem sváru se stane péče o domácí zvířata.

Sejdou se totiž dva chovatelé, profík Pavlína a samozásobitel Zdeněk. A farmářka Pavlína, která má vzorný statek připomínající skoro Noemovu archu, je tak pohoršená nepořádkem a zápachem na Zdeňkově dvorku, že se štítí pozřít večeři z jeho zdrojů. Zdeněk, který pojmenovává prasnice po svých bývalkách, nemá na své ex podle stavu chlívku ty nejlepší vzpomínky. Trápí je hladem a žízní. Není to poprvé, co se hosté po večeři seberou a jdou se někam dojíst, ale tentokrát se půjdou do pizzerie opravdu najíst.

Prostřeno 21.9. 2012 – VěraProstřeno 21.9. 2012 – Věra:


V pátek 21.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno prodavačka Věra (35). Je pátek, vaření svátek! V prostějovském paneláku prostírá prodavačka a krejčová Věrka, kterou do pořadu přihlásila patnáctiletá dcera. Manžel je voják a ve skříních jsou vyrovnány předpisové komínky. Hostitelka je milovnicí pestrých barev, bude barvité i Věrčino menu? Bude krátké, tříchodové a jednoduché.

Hostům mák nechutná. I o tom se přesvědčíme v pořadu Prostřeno s datem 21.9. 2012. Po sýrové roládě se šunkou, sýrovo-česnekovou pomazánkou a paprikou bude italský řízek s bramborem a salátem a nakonec makovec s citronovou polevou. Většina hostů mák nesnáší a Pavlína by si makovec dala tak leda k snídani.

Koupená poleva v Prostřeno s datem 21.9. 2012. Věra si bez plechu ani neškrtne. Na plechu roztaví sýr na roládu, upeče maso i buchtu. Říká, že miluje pečení, ale polevu koupí. Zdalipak to přizná soupeřům? David se na makovec těší, ale Pavla a Zdeněk ani trochu. Co si máme představit pod italským řízkem? Vepřové karé na cibuli. Co je na něm italského? Kečup nebo holandská gouda?

Jídlo je spíš zklamáním, ale asi poprvé si v pořadu Prostřeno! zahrajeme oblíbené Člověče, nezlob se! a dáme si k němu kozí mléko. Zdeněk se ale pořád zlobí: „Tenhle týden mě naučil, že lidi jsou svině,“ říká na kameru a chystá se na to, jak to všem nakonec ještě nandá. S výhrou stejně nepočítá. Jestli s ní může počítat aspoň Věrka, to se uvidí. Ovšem Zdeněk svůj názor možná ještě přehodnotí…

Nenechte si ujít další Prostřeno s Věrou
vysílané v pátek 21.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 21.9. 2012 – Věra:

Prostřeno 21.9. 2012 – Věra
Prostřeno 21.9. 2012 – Věra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !