Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.4. 2017 – Iveta

21. 04. 2017 | Poslední díl
V Praze a blízkém okolí se tentokrát sejdou čtyři ženy a jediný muž, mladý obchodní zástupce Čeněk. Už v pondělí je jasné, že tahle pražská parta má pěkně mlsné jazýčky, možná i velké ambice, ale není hádavá. Atmosféra kolem stolů je příjemná, nikdo nikoho schválně nepodráží nebo neuráží, i když mezi dvěma soutěžícími ženami je rozdíl skoro padesát let!

Ale důchodkyně Eva je mladá duchem a teprve šestnáctiletá Elena na svůj věk naopak zralá. Až do pátku soutěžícím vydrží dobrá nálada, přestože se musí poprat i s výzvami a s úkolem týdne, kterým je tentokrát cheesecake.

Prostřeno – 21.4. 2017 – IvetaVe finále už jsou všichni pěkně přeslazení, a už se snad nenajde nikdo, kdo by měl problém tenhle módní moučník správně vyslovit. V Praze nebude chybět ani módní policie a uvidíme pár zajímavých bytů – a jeden skoro palác. Nenechte si ujít další Prostřeno!

Prostřeno – 21.4. 2017 – Iveta:

 
V pátek 21.4. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Iveta (30). Celý týden jsme byli v Praze, tentokrát se podíváme dvacet kilometrů za hlavní město. Iveta, maminka na mateřské, žije s rodinou v Úvalech. Její hosté si v komfortní vile s velkým pozemkem a dřevěnými obklady a spoustou zbraní uvnitř připadají skoro jako v panském sídle.

Ani večeře se moc neliší od nějakého dobového seriálu, jen hostitelka se asi nestihla hodit do gala – pak by to bylo téměř dokonalé. Iveta si potrpí na pěkné servírování i nahřáté talíře, ale ani to jí nepomohlo u hlavního chodu – telecí je prý studené. Jinak ale předkrm, čočková polévka v orientálním stylu a italský dezert jsou výborné.

Hostitelka udělala také nejlepší úkol týdne, který podává spolu s dezertem, také se jí dostane velké chvály. Jaká bude zábava – ve vyhřívaném bazénu, nebo u kulečníku? Hosté jsou trochu napnutí, kam je paní domu pozve… Každopádně Ivetě nechybí sebevědomí a šanci na výhru určitě má. Jak to ale v Praze dopadne? Kdo si odnese 60 000 korun?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Iveta,
v pátek 21.4. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !