Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf

21. 02. 2018 | Poslední díl
Tentokrát budeme opět prostírat v Praze a ve středních Čechách, z toho dvakrát na Kladně, kde budou u prostřeného stolu muži v mírné převaze. Úkolem týdne bude tuňák. Jak se s tím Středočeši popasují? Tuňáka mají hostitelé, kteří rádi sportují a cvičí, celkem rádi. Vychází to na celkem zdravý a pestrý týden, na jídelníčku budou i ryby, kořením bohaté tabule bude menu Ukrajinky Taťány, která v bytě plném obrazů uvaří boršč a nabídne pravý kaviár.

Taťána má bohatou rodinnou historii, prý má i modrou krev, ale není sama! I Rudolf si myslí, že jeho rod sahá až k Přemyslovcům. Řeší se též výslovnost italských pokrmů, hosty pobaví i dvojsmysly, dámy dostanou skoro holčičí záchvat smíchu při lechtivé konverzaci u Rudolfova stolu.

Prostřeno – 21.2. 2018 – RudolfKdo si ve finále odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? Bude to muž, nebo žena? A kdo ze soutěžících bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte pražské a středočeské Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf:


Ve středu 21.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno firemní bankéř Rudolf (34). Uprostřed týdne se večeří v Odolene Vodě v malém bytě u Rudolfa. Firemní bankéř má sice už osm let přítelkyní, ale žijí každý sám a navštěvují se o víkendech. To Rudolfovy hosty zaujme. A také Rudolfovy rybičky a sportovní nářadí, protože hostitel hodně posiluje a přísahá na hovězí maso a pravidelný přísun bílkovin. A o mase bude i úterní menu. Chuťové buňky soupeřů Ruda nastartuje porcí tataráku, zadní hovězí třikrát projede mlýnkem, aby byl biftek pěkně jemný.

Sám ho dochutí, pro většinu spolustolovníků dostatečně, někdo by ale na stole uvítal slánku a pepřenku, což bohužel chybí. Rudolf má radši tradiční kuchyni a vývary než zeleninové krémy, proto podává hovězí polévku, v níž ale chybí játrové knedlíčky nebo nudle. Tak trochu záhadný hlavní chod „domácí brambory s pašerákem“ vzbudí zvědavost, nakonec jde o plněný kuřecí smažený řízek s kapsou a s brambory, které pěstují hostitelovi rodiče na chatě. Masíčko je šťavnaté, protože Ruda olejem nešetří a má prý přesně „vychytanou“ délku smažení.

A tradiční je i poslední chod, což jsou palačinky s marmeládou. Pár se jich nepovede, ale nakonec to Rudolf zvládne. U stolu se spontánně rozvine konverzace plná dvojsmyslů, až se holky popadají za plná bříška. Kdo by to do seriózně vypadajícího bankéře řekl? A čím ještě Ruda překvapí? Nechce vyhrát! Peníze mu prý přinášejí smůlu. Během své ochutnávací zábavy naslepo bude hostitel podávat i živočišné uhlí. To by se mohlo po tom tataráku možná hodit…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Rudolf,
ve středu 21.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf:

Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf
Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf
Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf
Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf
Prostřeno – 21.2. 2018 – Rudolf
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !