Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 20.9. 2012 – Brigita

20. 09. 2012 | Poslední díl
Olomoucký kraj reprezentují v týdnu od 17.9. 2012  - 21.9. 2012 dva muži a tři ženy. Dvě z nich, Pavlína a Brigita, jsou výrazné, naprosto odlišné a nepřehlédnutelné. Zdeněk je chlubílek, kterému ve středu spadne hřebínek. Tentokrát to nebude až tolik o vaření, jablkem sváru se stane péče o domácí zvířata.

Sejdou se totiž dva chovatelé, profík Pavlína a samozásobitel Zdeněk. A farmářka Pavlína, která má vzorný statek připomínající skoro Noemovu archu, je tak pohoršená nepořádkem a zápachem na Zdeňkově dvorku, že se štítí pozřít večeři z jeho zdrojů. Zdeněk, který pojmenovává prasnice po svých bývalkách, nemá na své ex podle stavu chlívku ty nejlepší vzpomínky. Trápí je hladem a žízní. Není to poprvé, co se hosté po večeři seberou a jdou se někam dojíst, ale tentokrát se půjdou do pizzerie opravdu najíst.

Prostřeno 20.9. 2012 – BrigitaProstřeno 20.9. 2012 – Brigita:


Ve čtvrtek 20.9. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno módní návrhářka Brigita (37). I když už včera byla u králíkárny zakopána válečná sekera, nálada je zpočátku podivná. „Je možné, že se dnes hosté opět nenajedí,“ bojí se hostitelka předem. „Myslím si, že Brigita určitě nebude zkušená žena do kuchyně, není to domácí typ. Její jídla budou určitě drahá a rychlá,“ myslí si Zdeněk.

Hanácké menu v Prostřeno již 20.9. 2012. Olomouckou návrhářku všichni tipovali na cizokrajné menu, ale ono je spíš hanácké. Po letním svěžím salátu s oříšky, olivami a domácí bagetkou, kterou jinak pozorná hostitelka skoro zapomene přinést na stůl, nastoupí „hanácké veprošťovák“. Půjde o říznou česnečku, jak si myslí soutěžící? Uzená polévka z žeber, kořenové zeleniny a brambor postrádá podle Zdeňka olomoucký syreček a podle Pavlíny je v ní moc zeleniny a krutonů.

Zdeňkovi ve čtvrtečním Prostřeno s datem 20.9. 2012 nechutná. „Pipi flák a ostré brambore“ = kuřecí plátek s pečenými brambory chutná všem, jen Zdeněk má maso suché. Proč jsou ale brambory úplně studené?

Crème brûlée  = puding? To uvidíte v Prostřeno již 20.9. 2012. Crème brûlée je tou malou ukázkou světové kuchyně, kterou všichni čekali. Přestože Brigita použila vanilkový lusk a má flambovací pistoli, slavný francouzský dezert pánům připomíná spíš pudink. Jenže milovnice pepře s copánky má v rukávu ještě dva zásadní trumfy: jízdu na čtyřkolce a malou módní přehlídku večerních toalet! A tak tak že Pavlína pro změnu neurazí autorku těch rafinovaných kreací.

Nenechte si ujít další Prostřeno s Brigitou
vysílané ve čtvrtek 20.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 20.9. 2012 – Brigita:

Prostřeno 20.9. 2012 – Brigita
Prostřeno 20.9. 2012 – Brigita
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tento díl jsem beviděla, ale zajímalo by mě, co paní navrhuje. Myslím, že by měla spíš navštívit nějakého kadeřníka, který by ji poradil, jak se upravit. Pěkná baba a takhle se zmustruje.
Jinak souhlas tím, že se spíš boduje, jak má kdo uklizeno, jak komu prošmejdí skříně. Ale aby pořádně bodovali to, co jim kdo připraví k jídlu a ocenili, pokud to sami nevaří. Přece každý kraj má jiné zvyky, jiná jídla. Nelíbí se mi, když jde do soutěže někdo, kdo nic neochutná, protože to nejí, tak tam neměl lézt, mohl zůstat doma a koukat na bednu.
Obrázek uživatelky
profil
tenhle týden se jim prostřeno nějak nevydařilo, já vím, každý jsme jiný.....
Někdy nevím, zda tam lidi chodí ochutnávat a hodnotit jídlo a nebo, to jak žijí a co mají doma.....fakt někdy nevím, za co jim dávají body......
Obrázek uživatelky
profil
ty její vlasy to je něco příšernýho, na to čelo by se jí vešel ještě jeden obličej....a stále ty sluneční brýle na čele....SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka