Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána

20. 02. 2018 | Poslední díl
Tentokrát budeme opět prostírat v Praze a ve středních Čechách, z toho dvakrát na Kladně, kde budou u prostřeného stolu muži v mírné převaze. Úkolem týdne bude tuňák. Jak se s tím Středočeši popasují? Tuňáka mají hostitelé, kteří rádi sportují a cvičí, celkem rádi. Vychází to na celkem zdravý a pestrý týden, na jídelníčku budou i ryby, kořením bohaté tabule bude menu Ukrajinky Taťány, která v bytě plném obrazů uvaří boršč a nabídne pravý kaviár.

Taťána má bohatou rodinnou historii, prý má i modrou krev, ale není sama! I Rudolf si myslí, že jeho rod sahá až k Přemyslovcům. Řeší se též výslovnost italských pokrmů, hosty pobaví i dvojsmysly, dámy dostanou skoro holčičí záchvat smíchu při lechtivé konverzaci u Rudolfova stolu.

Prostřeno – 20.2. 2018 – TaťánaKdo si ve finále odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? Bude to muž, nebo žena? A kdo ze soutěžících bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte pražské a středočeské Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána:


V úterý 20.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Taťána (38). Sympatická a rozvedená Taťána má hodně pohnutou rodinnou historii. Je to Ruska se šlechtickými kořeny, která vyrostla a studovala na Ukrajině, ale už dvacet žije se svým synem v Praze. A podle stromu života, který si nechala vyrobit, má předky dokonce až mezi Přemyslovci. Druhá hostitelka má vysokoškolské vzdělání a nyní podniká v realitách.

Taťána sestavila menu, kde kombinuje vlastní, tradiční i moderní kuchyni. A protože úkolem týdne je tuňák a sama má v menu kaviár a divokého lososa, najdeme na jejím jídelníčku hodně rybích chutí. Na úvod dostanou soupeři dva bohaté saláty a k tomu jednohubky s pravým kaviárem, ten ale nemusí každý. Pro Petru nebo třeba milovníka tradičních chutí Rudolfa je kaviár moc slaný a vybranou pochoutku neocení. Následuje boršč, který mívá mnoho podob, ten u Táni je z vepřového masa, hlávky bílého zelí a samozřejmě červené řepy.

Hostitelka říká, že boršč, to je taková ukrajinská viagra, protože když umí žena dobře uvařit tradiční polévku, má muže v kapse. A k boršči se prý hodí pořádný stakan vychlazené vodky – tu otevře someliér Honza. Kdyby Taťána nepokazila bramborovou kaši, ve které zůstaly hrudky, její „divoký norský losos s citronovou omáčkou“ by byl dokonalý. Citronová omáčka je kupovaná, to si ale paní domu nechá jako „rodinné tajemství“ pro sebe a spiklenecky to zatím prozradí jen na kameru.

Táňa si naplánovala aktivní zábavu, na kterou si pozvala kamarádky-krajanky. Strhne hudba, tanec i zpěv ostatní? Díky zábavě se středočeská parta zase o kus sblíží. Neplánovanou zábavou je pak příprava „sladkého překvapení“. Zdivočelý mixér rozmetá šlehačku po celé lince, dost ho ulpí i na hostitelčiných šatech, takže do plněných košíčků pro hosty už vanilkového krému moc nezbyde… Sladká tečka je propadák.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Taťána,
v úterý 20.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána:

Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána
Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána
Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána
Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána
Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána
Prostřeno – 20.2. 2018 – Taťána
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka