Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva

20. 01. 2020 | Poslední díl
První premiérové Prostřeno! v novém roce bude speciální – hubnoucí, zdravé a odlehčené. Tento týden s námi nepřiberete. O 60 000 korun a hostitelskou čest k tomu se utkají ti, kteří mají svou váhu pod kontrolou nebo ji pod kontrolu museli dostat.

Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva:


V pondělí 20.1. 2020 uvaří v pořadu Prostřeno blogerka a máma na plný úvazek Eva. Ta od základu změnila svůj život i životní styl. Po změně jídelníčku a narození druhé dcery se odstěhovali s manželem z Prahy na Sázavu. Eva chtěla své děti vychovávat v přírodě. Dcery učí doma, večer se věnuje svému blogu.

Prostřeno – 20.1. 2020 – EvaZ manažerky se stala hospodyně, která už 10 let vaří tři jídla denně a ve volném čase se rýpe v zemi. Vaří ráda z obilovin, luštěnin, zeleniny, ořechů a semínek. Nejí průmyslově zpracované potraviny, potraviny plné aditiv a cukru. Nejí maso, uzeniny a vyhýbá se ze zdravotních důvodů mléku a mléčným výrobkům, kupovanému pečivu, cukru a bílé mouce. Doma nepoužívá ani vejce a brambory.

Evino menu zní velmi lákavě – žampionové foie gras na domácím kváskovém pečivu se švestkovou omáčkou, mrkvový krém se zázvorem sypaný praženými slunečnicovými semínky či čočková kaše, pečené jáhlové placičky sypané sezamem, glazovaný tempeh, pečená zelenina a zeleninový salát a pečené hrušky k tomu.

Hostům je jasné, že Evin způsob stravování je promyšlený a velmi zdravý. Hostům Evina alternativní kuchyně zachutnala. A už první večer se ukáže, že tahle parta dobrému jídlu bude rozumět.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva, v pondělí 20.1. 2020 od 17.50 hodin na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva:

Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva
Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva
Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva
Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva
Prostřeno – 20.1. 2020 – Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Eva je nesmírně inspirativní osobnost. Na jejích stránkách "Jíme jinak" si vyhledávám zajímavé recepty a čtu články k životnímu stylu již několik let.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Koleda