Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel

2. 05. 2014 | Poslední díl
Barvy Ústeckého kraje budou v pořadu Prostřeno hájit tři muži a dvě ženy. Úkol týdne jim nikdo nebude závidět, protože rýži nemusí každý z nás ani jako přílohu, natož ve sladké úpravě, což naše Severočechy nemine. Sestava je zajímavá: týden zahájí nejmladší účastník pořadu, teprve šestnáctiletý Petr. Ovšem klame tělem, protože vystupováním i vzhledem působí jako mnohem starší člověk.

Soutěžící ale na jeho vzhled myslí, hlavně „živá voda“ tohoto týdne, paní Jarka, dáma mnoha talentů. I druhá žena je zajímavá. Kultivovaná Romka Marie šikovně, s nadhledem a nad plán předvede některé speciality své kuchyně a večírek zakončí s romskou kapelou. Raritou týdne je poněkud frustrovaný čtyřicátník Tomáš, který právě prožívá soukromé partnerské melodrama a částečně do něho zasvětí i diváky. Před kamerou učiní vyznání své žárlivé partnerce, kterou zklamal.

Prostřeno 2.5. 2014 - PavelDokonce kvůli tomu nechce ani mluvit na své kolegyně, aby neprovokoval. Odpustí mu doma? Možná by Tomášovi pomohlo, kdyby vyhrál. Bude ale tak šikovný kuchař, aby získal nejvíce bodů a přinesl domů 50 000 korun? Sledujte další premiérové Prostřeno! na Primě.

Prostřeno – 2.5. 2014 – Pavel:


V pátek 2.5. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno řidič sanitky Pavel (30). Pavel je z finále nervózní už celý týden, a je to asi předtucha. Přestože poslední hostitel plánuje bramborovou polévku (se šunkou a krutony) a pečené brambory na přílohu ke kuřecímu plátku v hořčičné omáčce, brambory doma nemá. V obci o pár číslech, kde není žádný obchod, mu naštěstí vypomůže košíkem brambor hodná sousedka.

Pak má v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2014 problémy nejen s plynovou bombou, ale i s elektrickým sporákem. Nakonec to nějak vybalancuje, jeho vaření ale zmatky poznamenají. „Myslel jsem si, že si odnesu recept na polévku, ale odnesl jsem si recept na bramborovou kaši se šunkou,“ říká trochu prostořeký Petr. Má ale pravdu, bramboračka je opravdu hustá jako kaše, kterou ostatně Pavel miluje. Chválu v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2014 sklidí jen chutná hořčičná omáčka, avšak kuřecí plátky i pečené brambory by mohly být křehčí, měkčí a méně propečené. Zato závěrečné “zapečené pohárky“ nejsou zapečené vůbec, protože kuchař nesehnal flambovací pistoli.

Také se mu v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2014 srazila šlehačka, což doháněl ztužovačem. Někomu též vadí, že Pavel nevaří ve vlastní kuchyni a neprostírá ve své jídelně, nýbrž v přízemí u budoucí tchyně. O největší atrakci večera se nakonec postará kouzelník, kajícník Tomáš a vítěz, který diváky i kolegy přesvědčí, že dobrý člověk ještě žije!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavel,
v pátek 2.5. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel:

Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel
Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel
Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel
Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel
Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel
Prostřeno 2.5. 2014 - Pavel
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice