Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana

2. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát v Moravskoslezském kraji. O šedesát tisíc korun se utkají čtyři ženy a jediný muž. Ten se ale určitě neztratí. Hostitelé jsou téměř vrstevníci, spojuje je většinou láska k dobré, zdravé a racionální kuchyni, dokonce je mezi nimi i jedna veganka. Ta je ale pohodová… Vymyká se mladá maminka Růžena, která si s jídlem moc práce nedá a kritiku od soupeřek těžce nese.

Úkolem týdne budou jednohubky. Těšit se můžeme i na pár domácích zvířátek, tentokrát želvu, samozřejmě pejska a také dvě fretky. Soutěžící budou kromě hlavní výhry opět bojovat i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – 2.4. 2018 – IvanaProstřeno – 2.4. 2018 – Ivana:


V pondělí 2.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Ivana (28). První maminka na mateřské se rozhodla pro francouzskou kuchyni a na surovinách nešetřila. V moderních gastronomických trendech se evidentně orientuje, jenže… Nervozita samozřejmě sehrála svoji roli, také překvapení z toho, že přišla veganka Jana, nebo naopak Růženka, která o moderním vaření nemá ani potuchy.

Nerozumí snad ani českým pojmům, jako je candát a pštros: tyto ne zcela frekventované pochoutky dnes dostanou hosté šanci ochutnat. Ivana se při vaření nevyhýbá bílému vínu, které přidá do úvodního candáta s ratatouille, středomořská zelenina pustí trochu více šťávy. A dost polosladkého vína je také ve francouzské cibulačce, kterou veganka Jana neochutná kvůli máslu a sýru, který cibulačka obsahuje.

Dva druhy omáček a batátové hranolky jsou přílohou k hlavnímu chodu, což je pštrosí steak s grilovanou zeleninou. Kvalitu masa ovlivnil incident v kuchyni. Hostitelce při flambování chytila pánev, skoro i digestoř. Mnohem lépe prý tohle jídlo dopadlo při soukromém zkušebním Prostřeno! To si hosté právě prohlížejí jako video během čekání na hlavní chod, když uslyší hostitelčin křik z kuchyně.

Nakonec dostanou maso poněkud propečené a tuhé a přílohu vystydlou. O tom, že Ivana ale umí vařit a péct, soupeře přesvědčí dezert profiterolky z odpalovaného těsta. To není úplně snadný moučník a hostitelce se povede tak, jak má vypadat. O tom, že gastronomie je její koníček, přesvědčí i svou zábavou - kulinářským kvízem, kde si ale pro zmatení soupeřů některé věci prostě vymyslí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana,
v pondělí 2.4. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana:

Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
Prostřeno – 2.4. 2018 – Ivana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka