Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava

19. 06. 2019 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se sejde pestrá a velmi přátelská pětka, která umí vařit, umí se bavit, je tolerantní, boduje férově a nezávidí. Tři muži a dvě ženy dělí sice generace, poznáme dvě studentská sdílená bydlení a ve finále i sídlo jako na zámku. Vařit se bude hezky česky, ale na stole přistanou také pokrmy z francouzské, asijské nebo kreolské kuchyně.

A ve finále vše završí nejen výjimečný večer u zajímavého a zcestovalého hostitele, ale také jedno skutečně velkorysé gesto. Úkol týdne byl vybrán s nadsázkou – hosté mají připravit pověstnou „kostku ve skluzu“ nebo něco z molekulární kuchyně. Na to se bude muset jít s humorem, pěkně od lesa a pokud možno moderně a nápaditě.

Prostřeno – 19.6. 2019 – MiroslavaProstřední hostitelka paní Miroslava už v soutěži jednou vařila. Dnes má za sebou boj s vážnou nemocí a musí držet přísnou dietu. Jak jí to půjde v kuchyni tentokrát? Budou se hosté u Mirky postit, nebo dostanou pořádnou českou baštu? Zvítězí mládí, nebo zkušenost? Sledujte Prostřeno! ze srdce republiky a hlasujte! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava:


Ve středu 19.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno invalidní důchodkyně Miroslava (56). Vdaná maminka tří dospělých dcer vařit umí, jeden čas také pracovala jako pomocná síla ve školní jídelně. Mirka, která už jednou v pořadu vařila před osmi lety, miluje českou kuchyni, klasické omáčky a maso. Od té doby se ale v jejím životě hodně změnilo. Poté, co překonala rakovinu slinivky břišní, je na přísné dietě a nechce se rouhat, i když chuť na tradiční kuchyni má stále.

Hostům ale dietu nepředepíše, naopak její klasické menu je docela příjemná změna. Na úvod je krůtí roládka s pečivem, a protože Mirka miluje vývary se spoustou nudlí a drůbežími srdíčky, na druhý chod bude právě tahle polévka. Nejen pánové se už těší na guláš s kynutým knedlíkem, samozřejmě domácím, kupovaný by prý neprošel ani u Mirky doma. Tam ale vařit nebude, podíváme se do domku její neteře v Kralupech, kde se Mirka docela vyzná. Sladkou tečku, piškotovou roládu s čokoládovým krémem, si kvůli ztuhnutí upekla už včera, ale její světlou variantu, připravenou před kamerami ve středu, hostitelka také podává.

Miroslava je doma v invalidním důchodu, a tak si život pestří nejen účastí v pořadu Prostřeno!, ale také malováním. A právě jednu z výtvarných technik hostům v závěru svého večírku předvede. Jak soupeřům zachutná guláš a jak se jim bude líbit Mirčina výtvarná zábava? A přizná se nejstarší hostitelka k tomu, že už v pořadu kdysi soutěžila?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miroslava, ve středu 19. 6. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava:

Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
Prostřeno – 19.6. 2019 – Miroslava
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !