Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra

19. 02. 2018 | Poslední díl
Tentokrát budeme opět prostírat v Praze a ve středních Čechách, z toho dvakrát na Kladně, kde budou u prostřeného stolu muži v mírné převaze. Úkolem týdne bude tuňák. Jak se s tím Středočeši popasují? Tuňáka mají hostitelé, kteří rádi sportují a cvičí, celkem rádi. Vychází to na celkem zdravý a pestrý týden, na jídelníčku budou i ryby, kořením bohaté tabule bude menu Ukrajinky Taťány, která v bytě plném obrazů uvaří boršč a nabídne pravý kaviár.

Taťána má bohatou rodinnou historii, prý má i modrou krev, ale není sama! I Rudolf si myslí, že jeho rod sahá až k Přemyslovcům. Řeší se též výslovnost italských pokrmů, hosty pobaví i dvojsmysly, dámy dostanou skoro holčičí záchvat smíchu při lechtivé konverzaci u Rudolfova stolu.

Prostřeno – 19.2. 2018 – PetraKdo si ve finále odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? Bude to muž, nebo žena? A kdo ze soutěžících bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte pražské a středočeské Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra:


V pondělí 19.2. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno trojnásobná maminka Petra (26). Na Kladně v pondělí začínáme a v pátek končíme. Jako první uvaří ve svém kladenském bytě brunetka Petra. Vdaná maminka na mateřské vsadila na oblíbenou italskou kuchyni, ale jídla si upraví tak trochu po svém a noky na hlavní chod poněkud rozvaří.

U stolu se bude hodně řešit italská výslovnost známých jídel, protože Ital by Petře asi nerozuměl. Hostitelka si s tím však hlavu neláme, a tak říká „brusčeta“, „kajbata“ a „gnoči“ - prý je to možné komolit všelijak. To si ale nemyslí třeba Taťána, i když nikdo to zase nebere tak vážně, aby se kvůli tomu u stolu hádal, nebo soupeře poučoval. To se – jak víme – totiž nikdy moc nevyplácí. Hlavní je stejně chuť. Jak dopadne předkrm?

Bruschetta s ciabattou hostům docela chutná, i když topinku s rajčaty a parmezánem by si někdo třeba více dochutil. Jarní minestrone spíš připomíná klasický vývar než hustou zeleninovou polévku, ale třeba Táně jede druhý chod víc než originál v italské restauraci. Na gnocchi se špenátem, krůtím masem a smetanou spotřebuje hostitelka horu těsta i špenátu a výsledek je dobrý, i když opět nijak výrazný nebo výjimečný. Jde spíš o domácké jídlo pro velkou rodinu s dětmi.

A poslední italské tiramisu obsahuje místo amaretta rumové aroma (prý kvůli manželovi, aby nechodil na rum) a piškoty nejsou ještě ideálně proleželé. Přesto všechno se hned první den kolegové dosyta najedí a v rámci zahřívacího pondělka i pobaví při kreativní zábavě s hrnečky. S pitím je to trošku horší, hostitelka nenalévá a doleje jen na výzvu, což hostům nevyhovuje. Jenže Petra (podle vlastních slov) „pití u jídla neřeší“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
ve pondělí 19.2. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra:

Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra
Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra
Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra
Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra
Prostřeno – 19.2. 2018 – Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !