Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 19.11. 2012 – Anna

19. 11. 2012 | Poslední díl
Čtyři velmi mladé ženy, z nichž některé jsou dokonce už matky, a jeden nadšený amatérský kuchař se na diváky pořadu Prostřeno těší na Vysočině. Týden má zajímavý vývoj i začátek. První večírek se odehraje v dětském domově, kde bydlí dvacetiletá hostitelka Anna. O zábavu se postará tamní mládež. Jídelníčky plně ovládla vepřová panenka a pečené brambory, z čehož se pomalu klube nové české národní jídlo.

Tři z děvčat jsou zdatné pekařky, zvládají domácí listové a odpalované těsto i medovník, ale o moderní gastronomii toho moc nevědí a v jídle jsou až překvapivě konzervativní. To ovšem neplatí o majiteli italské restaurace Vaškovi, během jehož večírku se naplní česká rčení o samochvále, která smrdí, a také to o házení perel.

Prostřeno 19.11. 2012 – AnnaJediná Jana o jídle něco ví a umí Vaškovu italskou večeři z kvalitních surovin ocenit, ale jeho předvádění jí připadá směšné a přehnané. Frajírek Vašek zkrátka nemá na „holčičí triky intriky“, ale jeho sexuální orientaci z něj zvědavá Renáta nevytáhne. Podívejte se na mladé a neklidné z Vysočiny v dalším premiérovém týdnu pořadu Prostřeno na Prima family.

Prostřeno 19.11. 2012 – Anna:

V pondělí 19.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno zakřiknutá studentka Anna (20). Anička, která se po smrti maminky i babičky ocitla v dětském domově, sem pozve i své zatím neznámé soupeře. Přála by si někoho staršího, ale přijdou vrstevníci. Recept na plněná rajčata na předkrm si vymyslela sama, na internetu ji nic nezaujalo.

Kombinace jídel se zdá hostům pořadu Prostřeno s datem 19.11. 2012 podivná. Hlavní chod je trochu studený a balkánský sýr se prý nehodí ke sladkým švestkám, kterými naplní vepřové roládky. Tvarohové řezy korunují večeři, během níž zakřiknutá hostitelka neumí rozproudit hovor, Anna toho o sobě moc neřekne.

O zábavu v pořadu Prostřeno s datem 19.11. 2012 se postarají děti z domova, nacvičily úplnou estrádu. Předvedou break dance, zarapují, zazpívají, zahrají a zatančí břišní tance. Vytáhnou holky z Václava jeho sexuální orientaci? Jako největší kritička se zatím jeví Radka. Anna si nakonec popláče, přesto doufá, „že by na ni maminka byla pyšná“.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna,
v pondělí 19.11. 2012 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !