Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 18.9. 2012 – David

18. 09. 2012 | Poslední díl
Olomoucký kraj reprezentují v týdnu od 17.9. 2012  - 21.9. 2012 dva muži a tři ženy. Dvě z nich, Pavlína a Brigita, jsou výrazné, naprosto odlišné a nepřehlédnutelné. Zdeněk je chlubílek, kterému ve středu spadne hřebínek. Tentokrát to nebude až tolik o vaření, jablkem sváru se stane péče o domácí zvířata.

Sejdou se totiž dva chovatelé, profík Pavlína a samozásobitel Zdeněk. A farmářka Pavlína, která má vzorný statek připomínající skoro Noemovu archu, je tak pohoršená nepořádkem a zápachem na Zdeňkově dvorku, že se štítí pozřít večeři z jeho zdrojů. Zdeněk, který pojmenovává prasnice po svých bývalkách, nemá na své ex podle stavu chlívku ty nejlepší vzpomínky. Trápí je hladem a žízní. Není to poprvé, co se hosté po večeři seberou a jdou se někam dojíst, ale tentokrát se půjdou do pizzerie opravdu najíst.

Prostřeno 18.9. 2012 – DavidProstřeno 18.9. 2012 – David:


V úterý 18.9. 2012 uvaří v pořadu prostřeno dělník David (30). V lázeňském městě Teplicích nad Bečvou bydlí s přítelkyní strojírenský dělník David. Má rád požárnický sport, když může, tak se hýbe a běhá. I když je David tichá voda, je soutěživý. Evidentně miluje hráškově zelenou barvu, stejně jako Věrka.

Zemětřesení místo střechy v pořadu Prostřeno již 18.9. 2012. Co uvaří v zelené kuchyni? Panenku s brambory, s omáčkou ze žampionů a smetany. Moučník střecha si žádá šikovné ruce, dezert na chvíli sice vypadá jako po zemětřesení, ale nakonec střecha stojí a dá se vychladit do lednice.

Připálené jídlo v pořadu Prostřeno s datem 18.9. 2012. David tak dlouho prostíral, až připálil první chod, slaný závin. Vršek oškrábe a stále doufá ve vítězství. Smetanová omáčka a vařený brambor se ze včerejška zmlsaným hostům nejeví jako úplně šťastná kombinace.

Lechtivé narážky v pořadu Prostřeno vysílaném 18.9. 2012. Společenská hra všechny pobaví a rozváže jim trochu jazyky. Hostitel není žádný lev salonů a svazuje ho nervozita, zato Brigita má hluboký výstřih a rudý vějíř. Zdeněk se chvástá svými zkušenostmi se ženami a má lechtivé narážky. „Je to zastydlý puberťák,“ myslí si Brigita a Pavlína. „Jestli bude atmosféra takhle gradovat, naše parta by se mohla dobře pobavit,“ představují si Olomoučtí. Ale nechval dne před večerem…

Nenechte si ujít další Prostřeno s Davidem
vysílané v úterý 18.9. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 18.9. 2012 – David:

Prostřeno 18.9. 2012 – David
Prostřeno 18.9. 2012 – David
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda