Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana

18. 06. 2019 | Poslední díl
V Praze a Středočeském kraji se sejde pestrá a velmi přátelská pětka, která umí vařit, umí se bavit, je tolerantní, boduje férově a nezávidí. Tři muži a dvě ženy dělí sice generace, poznáme dvě studentská sdílená bydlení a ve finále i sídlo jako na zámku. Vařit se bude hezky česky, ale na stole přistanou také pokrmy z francouzské, asijské nebo kreolské kuchyně.

A ve finále vše završí nejen výjimečný večer u zajímavého a zcestovalého hostitele, ale také jedno skutečně velkorysé gesto. Úkol týdne byl vybrán s nadsázkou – hosté mají připravit pověstnou „kostku ve skluzu“ nebo něco z molekulární kuchyně. Na to se bude muset jít s humorem, pěkně od lesa a pokud možno moderně a nápaditě.

Prostřeno – 18.6. 2019 – JanaProstřední hostitelka paní Miroslava už v soutěži jednou vařila. Dnes má za sebou boj s vážnou nemocí a musí držet přísnou dietu. Jak jí to půjde v kuchyni tentokrát? Budou se hosté u Mirky postit, nebo dostanou pořádnou českou baštu? Zvítězí mládí, nebo zkušenost? Sledujte Prostřeno! ze srdce republiky a hlasujte! Vždyť deset tisíc korun může vyhrát nejen váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana:


V úterý 18.6. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno půvabná Jana (23). Druhý večer si vezme na starost pracující studentka UK Jana. Ta pracuje jako lektorka tance a tanci se také věnuje profesionálně. Tomu odpovídá i její láska k racionální a zdravé stravě. Jana své moderní menu uvaří také ve sdíleném studentském bytě, na Praze 4 je ale útulněji a uklizeněji než včera v Dejvicích.

 Jana toho stihne v životě hodně a v úterý se předvede i jako zábavná a milá hostitelka. Není vůbec nervózní a s úkolem týdne si na rozdíl od Fandy poradí, zadání však prozradí soupeřům. Začíná salátem z čekanky a lososa, ten hosty potěší, nikdo proti rybám nic nemá, navíc jde o neomšelou a zajímavou chuťovou kombinaci, která zaujme. Výborná je i špenátová polévka, na kterou se těší Mirka, je v ní ale tolik česneku, že jen ochutná. Polévka by prý také mohla být teplejší.

Na hlavní chod je filet mignon a Radim se těšil na steak z té nejlepší hovězí svíčkové, nakonec ale ani on zklamaný nebyl, i když recept podle Janiny babičky byl z panenky, protože měl měkké, chutné a šťavnaté maso. Také už dlouho neochutnal české ovocné knedlíky a knedlíček s malinami dostal každý z hostů jako dezert.

Po krátké ukázkové lekci od hostitelky se jde s plnými bříšky na taneční zábavu. Jana hostům předvedla nejen nejjednodušší latinskoamerický tanec jive, ale pochlubila se i svými tanečními róbami, v nichž soutěží se svým partnerem, který se za ní chystá přesídlit z Francie.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana, v úterý 18. 6. 2019 od 17.50 na Primě



Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana:

Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana
Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana
Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana
Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana
Prostřeno – 18.6. 2019 – Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka