Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 17.8. 2015 - Věra

17. 08. 2015 | Poslední díl
V nové premiérové řadě pořadu Prostřeno! si to rozdají jen dámy, bude to babinec. A zajímavě poskládaný. Šestinásobná babička a pětinásobná maminka Jiřina se střetne s mladými maminkami z Prahy a Středočeského kraje a s jednou sportovně založenou slečnou ze Smíchova. Některé pokrmy a fakta se dublují, bude tudíž možnost porovnání.

Dvakrát bude paštika nebo domácí houstičky či maso na víně. Meníčka zahajují saláty, v letním parnu celkem logický předkrm. Dvě účastnice mají stejnou profesi, ovšem liší se jako noc a den. Mezi oběma realitními makléřkami to vře. Úkol týdne bude pěkně třaslavý, soutěžící musí většinou poprvé v životě zvládnout želatinu, želé, aspik a všechno, co by se mělo trochu hýbat, pěkně pružit a zároveň držet tvar – když se to ideálně povede.

Prostřeno 17.8. 2015 - VěraJak si ženská pražsko-středočeská pětka padne do oka? Pět žen, to bude nářez! Donese si v pátek Lucie řízky, jak vyhrožuje? Snad jen z legrace, ale klid u stolu nebude. Kdo tentokrát vyhraje krásných 50 000 korun? A je tu novinka: Pokud se vám nelíbí bodování soutěžících, můžete bodovat sami na mobilní aplikaci Prostřeno!

Prostřeno – 17.8. 2015 – Jiřina:


V pondělí 17.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno šestinásobná babička Jiřina (53). Do třípokojového, vzorně uklizeného proseckého bytu, kde žije s manželem a přechodně i dcerou a jejími dvěma dětmi, pozve své soupeřky poštovní doručovatelka Jiřina (53).

Její menu nevypadá v pořadu Prostřeno s datem 17.8. 2015 vůbec zle, milovníci klasické kuchyně se zaradují nad pečeným králíkem s krkovičkou, bramborovým knedlíkem a dvojím zelím nebo lívanečky s borůvkovým žahoutrem. „Vsadila jsem na českou kuchyni a tohle menu by mělo vyhrát,“ říká v úvodu sebevědomě první hostitelka. Jak se jí ale bude dařit? Matka velké rodiny je zkušená kuchařka a vaření i pečení jí jde od ruky.

Kromě toho, že Lucka nejí králíka, soupeřky pořadu Prostřeno s datem 17.8. 2015 pochválí houstičky, přílohu ke kuřecímu salátu, který by snad mohl být pikantnější. Kuřecí bude i zahuštěná polévka se zapuštěným vejcem. Je to prostě kuchařská symfonie - knedlík je samozřejmě domácí a k němu dva druhy zelí. A jako bonus prozradí paní Jiřina fígl na to, aby plynová trouba pekla pěkně rovnoměrně.

Kdo bude už první večer vystrkovat růžky? A kdo si hned všimne špatně rozdaných příborů? Jak to mají dámy se svými partnery a dětmi? Také se dozvíme, co je žahour, a proč Jiřina vaří tak vydatně… Věkový rozdíl se projeví hlavně u zábavy, zpívání country mezi mladšími ročníky už moc nefrčí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jiřina,
v pondělí 17.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 17.8. 2015 - Věra:

Prostřeno 17.8. 2015 - Věra
Prostřeno 17.8. 2015 - Věra
Prostřeno 17.8. 2015 - Věra
Prostřeno 17.8. 2015 - Věra
Prostřeno 17.8. 2015 - Věra
Prostřeno 17.8. 2015 - Věra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !