Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 17.7. 2015 - Lenka

17. 07. 2015 | Poslední díl
Ve Středočeském kraji se v pořadu Prostřeno sejde smíšená a věkově rozvrstvená pražská pětka – tři ženy a dva muži. Úkol týdne by mohl v soutěžících vzbudit podezření, že štáb začíná mít sadistické choutky. Všichni musejí připravit sushi. Kdo to prozradí a kdo se zakucká po dávce wasabi?

Sežene Petr v Kozojedech mořskou řasu? Ani nejmladší účastnice pořadu Prostřeno Tereza nemá doma potřebné suroviny, přestože sushi miluje a umí ho připravit. Zato jí „smrdí“ vepřové i játrové knedlíčky. Je nejmladší účastnice trochu rozmazlená, jak si myslí Vašek?

Prostřeno 13.9. 2013 - LenkaJinak je ale vděčný strávník. Existuje vůbec něco, co Václavovi nechutná? Je mladší Petr „kritik, který všude byl a všechno zná“? Obávaný hráč, nebo jen „velká huba“? Za největšího taktika považuje podmračeného ezoterika i Lenka. Také uvidíme, jak její a Vaškovo španělské menu dopadne v duelu s Mirčiným vepřovým řízkem a bramborovým salátem.

A kdo nerad lososa, má tentokrát opravdu smůlu. Bude si totiž připadat jako na výletě s panem Broučkem do XV. století, kdy si sloužící stěžovali, že už nemohou lososa ani vidět! Naši Pražáci také ne, ale jeden jim přesto mimořádně zachutná... Těšte se na Prostřeno se zpěvem a tancem z Prahy a okolí. Začíná v obvyklém čase na Primě!

Prostřeno – 17.7. 2015 – Lenka:


V pátek 17.7. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno dispečerka Lenka (42). Poslední hostitelka Lenka je zatím pro všechny trochu záhadou. Moc netuší, co si o ní mají myslet. Rozvedená Lenka bydlí v mezonetovém bytě v Hostivicích a shodou náhod i ji v pořadu Prostřeno s datem 17.7. 2015 inspirovala španělská kuchyně. Je jen škoda, že toho od příbuzné, která pracuje ve španělské restauraci, neodkoukala více.

Lenka nemá v pořadu Prostřeno s datem 17.7. 2015 snadný jídelníček a vaření navíc komplikuje úkol týdne. S donáškou surovin na nigiri sushi musí proto vypomoct „přítelkyně na telefonu“.

Lenka v pořadu Prostřeno s datem 17.7. 2015 upeče vlastní olivový chléb, jemný čokoládový dort, uhněte a usmaží plněné taštičky empanados, ale především spoléhá na hlavní chod – rumpsteak z argentinského roštěnce. Konečně pořádná flákota, těší se soupeři ve finále!

Jenže kuchařka neumí maso správně nakrájet, opomene se hostů zeptat na požadovaný stupeň propečení a steak přesuší. Má smůlu, že její „tradiční katalánská tomatová polévka“ je už třetí podobnou zeleninovou polévkou týdne.

Kritičtí hosté nejsou naladěni přátelsky, Mirka navíc najde vlas. Vezmou to s nadhledem, až jim nad hlavami zahraje a zazpívá kytarové duo Lenčinu oblíbenou baladu? To uvidíme v pořadu Prostřeno s datem 17.7. 2015.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Lenka,
v pátek 17.7. 2015 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle