Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina

17. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se na týden usídlí v srdci republiky v Praze a jednou i na venkově ve středních Čechách. V boji o titul o nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou ženy ve velké převaze - čtyři ku jedinému muži. A že se sejde temperamentní a šikovná sestava, u stolu budou hned dvě Kateřiny.

Nebude se tolika žen Daniel bát? Ten spoléhá na své steaky z kvalitního hovězího, maso ale moc nemusí důchodkyně Anna. Hlavně to z domácího chovu jí nedělá dobře. A jak si soutěžící poradí s batáty, nevšedním úkolem týdne? Ty všude nemají a mnoha lidem sladké brambory nijak zvlášť nejedou. Budou Středočeši poctiví a nápadití a zařadí batáty do svých jídelníčků?

Prostřeno – 17.5. 2019 – KateřinaDaniel musí své chipsy smažit dvakrát, pak ale rychle zmizí ze stolu… A proč se omluví Anně a proč se ve finále citlivá Kateřina rozpláče? Sledujte další premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to! A opět nezapomeňte hlasováním podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina:


V pátek 17.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno druhá Kateřina (27). Servírka Katka přiznává, že do pořadu jde samozřejmě i kvůli výhře, ale už velmi dlouho si to prý chtěla sama vyzkoušet na vlastní kůži. Co se úkolu týdne týče, poslední hostitel je většinou ve výhodě, protože již ví nebo aspoň tuší, co by si měl nakoupit a připravit. Kateřina batáty zakomponuje do svého hlavního chodu, ke staročeským vepřovým kostkám s pečenými paprikami, anglickými bramborami a šťouchanými brambory s cibulkou.

Dost staročeský se hlavní chod nebude zdát Danovi, ten je ale v pátek úplně bez nálady a zdá se vyčerpaný. Hostitelka se předem obává, zda její sladká tečka kokosový dort nebude moc hutná. Katka si uvědomuje, že po fazolové polévce z uzených žeber, kde je i smetana, by se mohli soupeři cítit skoro přejedení. Přesto se poslední hostitelka u plotny časem úplně rozzáří, polévka je shledaná výbornou i díky řeřiše na ozdobu, která jí dodala říz, a počáteční stres a obavy odplynou. U předkrmu „zapečené vejce s rajčaty, žampiony a šunkou prosciutto“ všichni včetně Aničky obdivují, že se Katka pustila do domácí bagety.

Ta se sice trochu připálí a Katka nakonec sežene jen šunku schwarzwaldskou, ale doufá, že to nebude nikomu vadit. A také ne – hosté ocení předkrm úhledně podávaný v zapékací nádobce i domácí pečivo. „Předkrm byl luxusní,“ nešetřila superlativy paní Anna, které se zdál Katčin první chod nejlepším z celého týdne. A nakonec po bláznivě hravé zábavě a kokosovém dortu, který dopadl nad očekávání, přichází finále. Proč se ale Katka nakonec rozpláče? Co jí přišlo tak líto, přestože se jí večeře povedla?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina, v pátek 17. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina:

Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina
Prostřeno – 17.5. 2019 – Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík