Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna

16. 05. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se na týden usídlí v srdci republiky v Praze a jednou i na venkově ve středních Čechách. V boji o titul o nejlepšího hostitele a výhru 60 tisíc korun budou ženy ve velké převaze - čtyři ku jedinému muži. A že se sejde temperamentní a šikovná sestava, u stolu budou hned dvě Kateřiny.

Nebude se tolika žen Daniel bát? Ten spoléhá na své steaky z kvalitního hovězího, maso ale moc nemusí důchodkyně Anna. Hlavně to z domácího chovu jí nedělá dobře. A jak si soutěžící poradí s batáty, nevšedním úkolem týdne? Ty všude nemají a mnoha lidem sladké brambory nijak zvlášť nejedou. Budou Středočeši poctiví a nápadití a zařadí batáty do svých jídelníčků?

Prostřeno – 16.5. 2019 – AnnaDaniel musí své chipsy smažit dvakrát, pak ale rychle zmizí ze stolu… A proč se omluví Anně a proč se ve finále citlivá Kateřina rozpláče? Sledujte další premiérové Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to! A opět nezapomeňte hlasováním podpořit svého favorita! Vždyť deset tisíc korun můžete vyhrát také vy!

Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna:


Ve čtvrtek 16.5. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno důchodkyně Anna (59). Jak to bude ve čtvrtek u Aničky? Nejstarší hostitelka je třeba druhé Katce velmi příjemná, možná nejvíc ze všech, včera u Dana však nešetřila kritikou, takže je jasné, že by mohlo dojít i na nějaké „oplátky“. Daniel je samozřejmě na výkon své soupeřky velmi zvědavý. Ve svůj hostitelský den je Anička veselá a vřelá, i když zpočátku je také dost nervózní.

Původem Slovenka Anna prožila život ve všech metropolích někdejšího Československa. Studovala a převážně žila v Bratislavě, za láskou odešla do Brna, to ale nevyšlo a nakonec se usadila v Praze, kde žije sama se svým milovaným pejskem bišonkem. Oproti včerejšku čeká na hosty elegantně prostřený stůl. U předkrmu si mnozí oddychnout, na stůl nepřijdou skuteční šneci, na které hostitelku tipovala Gabriela, ale jen ty z listového těsta, které se v menu ocitne hned dvakrát.

Z koupeného těsta bude též poslední chod, jablečný štrúdl. Na přetřes přijde vývar, tentokrát s celestýnskými nudlemi. Jak dlouho ho Anička táhla, čtrnáct hodin, nebo jí na polévku stačil časový limit? Každopádně podle milovnice hovězích vývarů Katky číslo dvě šlo zatím o nejlepší polévku týdne. I Gábi si libuje dochucení polévky a Anička z toho má velkou radost a viditelně se jí ulevilo. Uzná to i Daniel? A co dva druhy řízků?

Vždyť Anna maso údajně skoro nejí… Oba jsou z vepřového masa, ale medailonky z panenky jsou obalené v těstíčku a vepřové plátky v klasickém trojobalu. Daniel si pochutnává, výborný je i jednoduchý bramborový salát s přídavkem hořčice. A Anička se nakonec dočká i gentlemanského gesta, přátelské omluvy, mezi ní a Danem dojde i k nečekanému usmíření. Atmosféra bude po celý náramná a nebudou chybět ani chvilky dojetí a slzičky štěstí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna, ve čtvrtek 16. 5. 2019 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna:

Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna
Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna
Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna
Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna
Prostřeno – 16.5. 2019 – Anna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice