Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.3. 2017 – Ladislav

16. 03. 2017 | Poslední díl
V Jihomoravském kraji, kde proběhne další týden pořadu Prostřeno!, jsou muži v mírné přesile. Dva z nich se zajímají o moderní gastronomii, ale i o víno, nejstarší Laco je spíše na klasické vaření a u sporáku už strávil nějaký ten čas. I obě ženy mají něco odvařeno, protože mají děti, poslední hostitelka Iva si ale hodně zakládá na úrovni servírování. A nejen na estetice pokrmů si dává záležet, na večeře chodí elegantně oblečená, lodičky si vezme dokonce, když se jde na motokáry.

A to naštve Laca, který na svoji akční zábavu hodně spoléhá… Jihomoravský týden bude i o tom, v čem lidé na večeře chodí, a sledování dress code začne hned od pondělka. Martin uvítá hosty v saku, košili a s (dřevěným) motýlkem pod krkem, což se dámám líbí a úvodnímu večírku to dá slavnostní ráz. Bývalý motorkář Laco se ale cítí lépe v tričku.

Prostřeno – 16.3. 2017 – LadislavNajde se mezi těmi estéty i nějaký taktik? Bude to Laco, kdo nejvíce kritizuje? Nebo nakonec Iva, která má pokaždé hodně připomínek? Úkol týdne nikdo neodhalí, téma „jídla z jablek“ je opět široké. Kdo bude v kuchyni největší louda? A kdo to na jižní Moravě nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 16.3. 2017 – Ladislav:


Ve čtvrtek 16.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Ladislav (48). Brněnský údržbář Ladislav alias Laco hosty už předem upozorní na to, že ve čtvrtek se žádná elegance neočekává, mají přijít ve sportovním, jen ne žádné šatičky či motýlky. A moderní odlehčenou gastronomii nahradí slovenská krajová kuchyně, občas s lidovým názvem, který hostům moc neřekne. To se týká hlavně hlavního chodu – „schovávačka pod babou“, velmi překvapí ale i dezert „ovoce v pyramidě“.

A je jasné, že kritik kupovaného pečiva Laco upeče k předkrmovému „sýrovému tajemství“ domácí pečivo, polévka nebude žádný krém, nýbrž poctivá slovenská – co? Kapustová polévka, nebo jarní zelňačka? Taky je v menu malá zrada a další překvapení pro soupeře. Co se skrývá pod hlavním chodem? Dost napoví, když hostitel upřesní, že bramborové placce se u nich doma říká „baba“.

Vůně smažení se rozvine celým bytem, takže hosté se už mohou těšit na nějakou obdobu plněného bramboráku. Laco kvůli Ivě trochu řeší česnek, té se ale stejně nezavděčí, polévka ani hlavní chod jí moc nechutnají, přijdou jí obyčejné a bramboráky nedopečené. Co ale hostitele nejvíc mrzí, že se Iva nezúčastní ani zábavy, dokonce přijde na motokáry v lodičkách! Iva se prostě kolektivu poněkud straní a hostitel to vnímá jako osobní urážku. Ostatní zato čtvrteční zábava úplně nadchne!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ladislav,
ve čtvrtek 16. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !