Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora

16. 12. 2013 | Poslední díl
Prostřeno! vyvrcholí vánočním speciálem z anglického Brightonu, kde se o 1637 liber utkají Češi a Slováci, kteří tu našli svůj nový domov. Podle nepřehlédnutelného Richarda je Brighton super přímořské letovisko, kde jsou krásná mola a pláže.

Najdeme tu indický chrám, útes s majákem, nejstarší akvárium v Anglii i romantické uličky s typickými domky, zajímavými obchůdky a lákavými restauracemi. V takových domcích bydlí i někteří naši krajané, které reprezentují čtyři ženy a jeden muž.

Prostřeno 16.12. 2013 - BarboraKaždý z nich si do pořadu Prostřeno připraví večeři na téma Vánoce – někdo českou, někdo slovenskou, někdo veganskou nebo typicky anglickou. Co si hostitelky počnou s veganem, který navíc nesolí a všechno jí čínskými hůlkami?! Jak se hostitelé vypořádají s úkolem týdne připravit vánoční specialitu či představit nějaký vánoční zvyk? Kdo se za kanálem opravdu vytáhne a stane se hostitelem týdne?

Prostřeno – 16.12. 2013 – Barbora:


V pondělí 16.12. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno pracovitá podnikatelka Barbora (37). Barbora se jako první bude muset vyrovnat s úkolem, který pro soutěžící nachystal štáb. Připraví menu z restaurace, které jí před pár týdny zachutnalo, jen sehnat recepty byl prý trošku problém.

Bářin přítel v pořadu Prostřeno s datem 16.12. 2013 zažehne krb a v útulném domku okamžitě zavládne slavnostní atmosféra. Pečený lilek by mohl ochutnat i vegan Richard – až na ten kozí sýr. A také houbovku... Houby jsou ale delikátní téma. Jedna soutěžící je nejí a v Anglii prý nikdo na houby nechodí.

Na fazolky a cuketový salát s tahini dresinkem se v pořadu Prostřeno s datem 16.12. 2013 Richard těší, stejně jako na fenykl a dýni – přílohu k pečeným jehněčím kotletkám. Ty jsou ale bohužel moc vypečené. Jaký bude cheesecake s pomerančovou čokoládou? Pečený, nebo jen chlazený?

Proč „naši“ stolují s korunami na hlavě? Co prozradí hostům rozříznutá jablíčka? Jak dopadne vědomostní kvíz? A jak souvisí zdravá strava s touhou po slivovici, jíž se dožaduje Richard? To uvidíme již v pondělí 16.12. 2013 v pořadu Prostřeno.

Na první večeři vládne u stolu slibně nespoutaná nálada, hostitelka ale nepije a má k tomu dobrý důvod.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Barbora,
v pondělí 16.12. 2013 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora:

Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
Prostřeno 16.12. 2013 - Barbora
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka