Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří

15. 09. 2020 | Poslední díl
Prostřeno! bude opět velmi zajímavé. Čtyři muži a jen jedna žena z Kralovéhradeckého kraje se budou snažit u plotny dostat ze sebe to nejlepší– a následně své umění prezentovat u prostřeného stolu. Někdo ale bude mít problém s úkolem týdne, a někdo ho dokonce nesplní.

Je paštika skutečně tak složitým úkolem, který nelze nepozorovaně zakomponovat do menu? Jaký je váš názor? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést deset tisíc. Ze stejné částky se pak může těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Prostřeno – úterý 15.9. 2020 – Jiří Ježek (22)


Prostřeno – 15.9. 2020 – JiříJiří vystudoval střední hotelovou školu, obor hotelnictví. Studium zakončil maturitou. Pracuje jako číšník. Je svobodný, bezdětný, a pokud není v práci, tak se věnuje svým koníčkům a tráví čas s rodinou a přáteli. Žije v rodinném domě společně s prarodiči (každý má své patro) – dům nyní začíná procházet rekonstrukcí.

Má rád zpěv, divadlo a hru na klavír. Baví ho hrát pétanque a rád tráví čas se svými přáteli. Pokud to jde, tak často cestuje. Do pořadu se přihlásil sám, protože si chtěl dokázat, že jeho kuchařské dovednosti nejsou tak špatné. Jako zábavu si pro své hosty připraví soutěž v hádání filmů – hosté se rozdělí do dvou týmu a budou hádat název filmu podle nápovědy druhého týmu. Pokud by vyhrál, tak by si peníze spořil na horší časy.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je cholerik, ale přesto je přátelský a citlivý. Nejvíc ho dokáže rozčílit lež a faleš. Ostatním přeje jen to dobré a snaží se být v životě šťastný.
Zájmy: Sám o sobě tvrdí, že je cholerik, ale přesto je přátelský a citlivý. Nejvíc ho dokáže rozčílit lež a faleš.
Vztah k vaření: K vaření má kladný vztah, ale nevaří moc často. Hodně času tráví v práci anebo mu jídlo připravuje babička, která žije ve stejném domě.
Chutě: Má rád kuřecí maso. Ostatní masa také jí, ale musí být víc propečená.
Nesnáší: Nejí čočku, fazole, smetanové základy a kyselo. Nikdy by nesnědl sýry, tvaroh naslano, pomazánkové máslo a zálivku z bílého jogurtu. U jídla mu vadí hlasité neslušné projevy, jako je krkání a neslušné stolování.
Motto: ,,Jdi si za svým snem.‘‘
Očekávání: Těší se, že pozná nové a sympatické lidi. Rád by se přiučil něčemu novému a chce ochutnat jídla od dalších lidí.


Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří Jiří,

v úterý 15.9. 2020 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří:

Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
Prostřeno – 15.9. 2020 – Jiří
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek