Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 15.11. 2012 – Martin

15. 11. 2012 | Poslední díl
Na Plzeňsku se sešly čtyři ženy a jeden mladý muž, který se teprve učí vařit. Terka se stále učí a zkouší si nové i tradiční rodinné recepty. To Marcela je mnohem zkušenější a hlavně rozhodnutá vyhrát i za cenu, že bude taktizovat a provokovat.

Třetí kuchařka nabídne hodně neobvyklý předkrm a její žabí stehýnka zapůsobí jako rozbuška a možná jí seberou body. Ani ve studentském bytě, kde si Brigita ověří, že sůl je nad zlato, nepanuje nijak bujará nálada.

A v pátek si zase Tereza vzpomene, že nemá ráda řízky, i když je sama také smažila, pro Marcelu jsou všechny recepty primitivní včetně španělských ptáčků, přitom své telecí medailonky jen opekla. Nechá se v pátek někdo vyprovokovat k výměně názorů? To uvidíte v pořadu Prostřeno!

Prostřeno 15.11. 2012 – Martin:

Ve čtvrtek 15.11. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno vysokoškolák Martin (21). Do dvoupatrového domu, kde bydlí samí studenti, pozve ve čtvrtek své soupeřky Martin. Jedno patro obývají kluci a jedno holky, je to příjemné zpestření, říká vysokoškolák, který si ale studium na rok přerušil.

Plánuje začít šunkovou rolkou s jablky, okurkami a sýrem cottage. Terka ocenila svoje nejoblíbenější jídlo, zato trochu vystydlá bramboračka bez hub měla k té babiččině dost daleko. Podle Marcely není dost zahuštěná, Martin je ale spokojen, vařil ji teprve podruhé v životě.

Já si myslím, že on má ty chuťové buňky bohužel propité,“ myslí si ve čtvrtek 15.11. 2012 v pořadu Prostřeno Brigita, která si musí všechno dosolit. Paradoxně všichni dostanou od Martina sůl jako dárek a Marcela si to vezme osobně. „Atmosféra byla ponurá, nepořádek nikomu na náladě nepřidá.“ Moučník od maminky ani prostředí nic moc, stejně jako stůl a nádobí.

Kuřecí závitky jsou mdlé, chtěly by orestovat a dochutit, navíc opět nemají žádnou šťávu. Šťouchané brambory jsou nedovařené, jarní cibulka v nich syrová, zkrátka Martin má jako kuchař ještě co dohánět.

Brigita ještě nikdy nehrála ping pong, na který hostitel odvede dámy do sklepa, ale jde do toho. Terezka přiznává, že je na sporty trdlo, alespoň všem pěkně vytráví na jahodový dortík, který ale také není žádná hitparáda.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
ve čtvrtek 15.11. 2012 od 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 15.11. 2012 – Martin:

Prostřeno 15.11. 2012 – Martin
Prostřeno 15.11. 2012 – Martin
Prostřeno 15.11. 2012 – Martin
Prostřeno 15.11. 2012 – Martin
Prostřeno 15.11. 2012 – Martin
Prostřeno 15.11. 2012 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !