Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.3. 2017 – Martin

13. 03. 2017 | Poslední díl
V Jihomoravském kraji, kde proběhne další týden pořadu Prostřeno!, jsou muži v mírné přesile. Dva z nich se zajímají o moderní gastronomii, ale i o víno, nejstarší Laco je spíše na klasické vaření a u sporáku už strávil nějaký ten čas. I obě ženy mají něco odvařeno, protože mají děti, poslední hostitelka Iva si ale hodně zakládá na úrovni servírování. A nejen na estetice pokrmů si dává záležet, na večeře chodí elegantně oblečená, lodičky si vezme dokonce, když se jde na motokáry.

A to naštve Laca, který na svoji akční zábavu hodně spoléhá… Jihomoravský týden bude i o tom, v čem lidé na večeře chodí, a sledování dress code začne hned od pondělka. Martin uvítá hosty v saku, košili a s (dřevěným) motýlkem pod krkem, což se dámám líbí a úvodnímu večírku to dá slavnostní ráz. Bývalý motorkář Laco se ale cítí lépe v tričku.

Prostřeno – 13.3. 2017 – MartinNajde se mezi těmi estéty i nějaký taktik? Bude to Laco, kdo nejvíce kritizuje? Nebo nakonec Iva, která má pokaždé hodně připomínek? Úkol týdne nikdo neodhalí, téma „jídla z jablek“ je opět široké. Kdo bude v kuchyni největší louda? A kdo to na jižní Moravě nakonec vyhraje? Sledujte Prostřeno od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 13.3. 2017 – Martin:


V pondělí 13.3. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Martin (26). Martin se kromě počítačů, které ho hlavně živí, zajímá i o focení a hudbu, což se mu bude hodit během zábavy a výzvy soupeřů. Je to kreativní člověk a to se také projeví na jeho menu. S přítelkyní prý mají domácí práce rozděleny tak, že ona uklízí a Martin raději vaří.

Mohl by to být silný soupeř. Parta vypadá od začátku celkem v pohodě, větším kritikem asi bude Slovák Laco a blondýnka Iva. Když však Lacovi něco chutná, dokáže to pochválit. To platí hlavně o Martinově hlavním chodu, který se mu asi povedl nejlépe: vepřovou panenku na víně vychytal i díky teploměru, který při přípravě masa použil Přílohou – neuvedenou v menu – je rýže s hráškem, což je k minutce sice trochu nevšední, ale podle ohlasů nakonec dobře zvolená příloha.

Úvod večeře je ale trochu rozpačitý. Jednak kvůli nervóznímu hostiteli, ale také proto, že předkrm, plněný sýr brie s domácím pestem, má v sobě až moc ořechů, a bramborový krém s parmazánovým chipsem se také netrefí do chuti všech. Dozvíme se, že Iva nesnáší česnek, což bude leitmotivem ještě mnoha stížností křehké blondýnky.

Nakonec si ale hostitel se vším poradí včetně úkolu týdne, hosté se u něho cítí fajn a nic nepokazí skutečnou sladkou tečkou. Posledním chodem je crème brûlée, udělaný opravdu tak, jak má být, i s křupavou krustičkou.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v pondělí 13. 3. 2017 od 17.35 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík