Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika

13. 03. 2014 | Poslední díl
Jedna rázná důchodkyně, dvě zkušené matky a dvě mladé ženy se na severu Moravy utkají v pořadu Prostřeno o padesát tisíc korun a prožijí spolu intenzivní večery plné povídání, legrace, ručních prací a dobrého jídla.

Pětice prozradí i něco ze svého bohatého soukromého života, takže se nebude pouze taktizovat nebo striktně mluvit jen o jídle – i když vaření a stolování zůstávají v hlavní roli. Povinný úkol týdne Slezankám jejich menu poněkud osladí – každá musí připravit nějaký dobrý pohár. Tentokrát nebude vývar pětkrát jinak, pro změnu nebude žádný!

Prostřeno 13.3. 2014 - DominikaA odpůrkyni krémových polévek, nepřehlédnutelné generálce Zdence se bude po vývaru s nudlemi a knedlíčky stýskat… Mezi ní a tramvajačkou Lýdií to od úterka jiskří. Jadrná Zdena má od začátku hlavní slovo, jak si povede v kuchyni? Vyhraje zkušenost, nebo mládí, kterému patří závěr týdne? Sledujte ryze ženské Prostřeno z Moravskoslezského kraje a dozvíte se to!

Prostřeno – 13.3. 2014 – Dominika:


Ve čtvrtek 13.3. 2013 uvaří v pořadu Prostřeno sympatická keramička Dominika. Mladá maminka dvou holčiček vzbudí zvědavost svým hlavním chodem, protože zatím nikdo netuší, co se skrývá pod názvem „rojber“.

Prý jde o masitou třineckou specialitu, kterou na balkoně nad uhlím opéká Petřin přítel: Solidárně mrzne venku, protože obrovský špíz z vepřového v alobalu pár hodinek chce, ale soupeřkám se to moc nelíbí - taková výpomoc jim zavání porušením pravidel.

Zeleninový předkrm i příloha jsou v pořadu Prostřeno s datem 13.3. 2014 chutné, příjemnou změnou bude nepečený moučník, který dostanou v podobě poháru dámy hned dvakrát. Dominika nabídne čokoládový sen, ten povinný bude s karotkou a mandarinkami.

Vývaru se ve čtvrtek v pořadu Prostřeno s datem 13.3. 2014 Zdena ani Míša opět nedočkají, bude žampionový krém, ale výborný a navíc pěkně servírovaný. Inu, výtvarnice! A kreativní je i Dominičina sladká zábava, která také souvisí s jídlem.

Ještěže tento týden nepřijde na večeři žádný muž, zřejmě by ho tolik zdobení moc nebavilo. Zato by asi ocenil tu flákotu masa, byť poněkud přesušeného. Prostě zatím není ideální počasí na grilovačku. Uváže si paní Zdena bryndák, který jí vnucují rozjařené soupeřky? To uvidíme již ve čtvrtek 13.3. 2014 v pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dominika,
ve čtvrtek 13.3. 2014 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika:

Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika
Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika
Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika
Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika
Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika
Prostřeno 13.3. 2014 - Dominika
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dívala jsem se, zajímavéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles