Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk

13. 02. 2015 | Poslední díl
Valentýnský týden nás pozve do domácností tří zamilovaných, zatím nesezdaných dvojic a dvou manželských párů, a to v Praze a Středočeském kraji. Úkolem týdne bude příprava oblíbené pochoutky jednoho z páru jako překvapení od jeho protějšku. Věkově si budou páry velmi blízké, tři svobodné páry tvoří lidé kolem třicítky a v manželských dvojicích půjde o mladé ženy po třicítce a o cca deset let starší partnery.

Nicméně tam, kde spolu budou lidé delší dobu, už bude vidět nejenom zamilovanost, ale nadhled a humor, se kterými je nutné život, a především svůj protějšek, brát. Vyhraje 50 000 Kč tento týden zkušenost, rafinovanost, taktika nebo opravdu jen to nejlepší menu?

Prostřeno – 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk:


Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a ZdeněkV pátek 13.2. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno Martina (32) a Zdeněk. Martina a Zdeněk, druhá z manželských dvojic (stejně tak jako Veronika s Jaromírem už mají děti) jsou velmi výraznými typy – Martina je krásná drobná blondýnka, Zdeněk pak holohlavý hromotluk, správný chlap, který se s ničím příliš nemaže.

Obdivuje svou ženu, a po letech jejich manželství, které netrvá pár měsíců, ale už mají pár let a životních zkoušek za sebou, jsou jeho vyznání opravdu dojemná – o to více, že to činí svým typicky mužským způsobem, tak trochu neohrabaně, ale upřímně. V kuchyni bude Zdeněk zdatně Martině sekundovat a přiznává, že se jeho „bejvalky“ budou hodně divit, až ho uvidí kmitat v kuchyni.

Martina se v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2015 pochlubí, že si ho dobře vychovala. Připraví skvělou domácí paštiku s domácím chlebem, podávat se bude druhý studený předkrm, u kterého Michal – hostitelům za zády – pronese, že si to tím hodně usnadnili, ale hostitelé to uslyší! Nicméně salát nikoho příliš neosloví, vylepší to pak sice vepřová panenka na dvojí způsob (jeden z páru ji dostane s houbovou omáčkou a druhý s pečenou paprikou a česnekovým dipem), nicméně pro někoho bude panenka příliš propečená.

Dezert se v pořadu Prostřeno s datem 13.2. 2105 povede – suflé bude opravdu tekuté, a to bude poslední dezert valentýnského týdne! Ovšem tečku za pátečním večerem udělá Zdeněk, který jako úkol týdne připraví míchaný nápoj, který má Martina ráda, ta se při kmitání Zdeňka do kuchyně a zpátky pro nápoje jen elegantně opře o židli a bude tak vše pozorovat.

A Zdeněk? Prohlásí něco v tomto smyslu: „To vůbec nevadí, že tady stojíš jako modelka, lásko, a já budu mít nohy jako konve!“ Máte se prostě celý týden nač těšit! A kdo si odnese 50 000 Kč? Bude jeden výherce nebo jich bude víc? Podělí se s ostatními? Dívejte se na valentýnský speciál pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít speciální valentýnské Prostřeno, kde uvaří Martina a Zdeněk, v pátek 13.2. 2015 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk:

Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk
Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk
Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk
Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk
Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk
Prostřeno 13.2. 2015 – Martina a Zdeněk
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !