Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava

13. 10. 2014 | Poslední díl
Pětice soutěžících z jižních Čech bude šálit sebe navzájem, pozorný divák pořadu Prostřeno! však bude moc dobře vědět, jaké jsou jejich sympatie k sobě navzájem – a věřte, že nebudou v mnoha případech takové, jak by se na první pohled mohlo zdát!

Často míváme mezi soutěžícími převahu žen, z nichž mnohá nahlas vysloví své přání – aby přišel aspoň jeden muž. Což takhle ale, když místo muže přijde mladíček, a navíc ve svém věku tak trochu Všeználek? Který všude byl, všechno zná, a hlavně má potřebu to svým soupeřkám sdělit?

Co udělá tato situace s náladou mezi ostatními ženami? Bude mít některá z nich odvahu a řekne jedinému muži týdne, co si o něm myslí? Pořad Prostřeno! není jen soutěž o vaření, ale je i sondou do lidské duše, z níž mnozí odhalí pod tlakem stresu a emocí často víc, než by chtěli! A především jde v Prostřeno! o velké peníze, o 50 000 Kč!

Prostřeno 13.10. 2014 – MiroslavaProstřeno – 13.10. 2014 – Miroslava:


V pondělí 13.10. 2014 uvaří v pořadu Prostřeno Miroslava (51). Miroslava je od pohledu bodrá žena, kterou život naučil zbytečně neztrácet náladu, ale zároveň si i říct své a nedat se. Nicméně pozice prvního hostitele není nikdy snadná, a tak i na Mirce bude vidět v úvodu mírná tréma. Hosty nechá nahlédnout do soukromí svého rodinného domu v Horním Meziříčku, kde žije ještě se dvěma syny.

Pro své soutěžní menu zvolila do pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2014 slané palačinky, vývar s domácími nudlemi a hovězími knedlíčky, marinované žebírko s domácími hranolky a dort Harlekýn s kávou. Menu soutěžícím nebude znít rozhodně špatně, zajímavé jsou jistě knedlíčky z mletého hovězího masa místo tradičních játrových – hosty však nenadchnou a většina z nich je nesní.

Největší překvapení ovšem v pořadu Prostřeno s datem 13.10. 2014 přijde, když místo žebírka, na které se už ostatní těší, jak ho budou obírat, hostitelka přinese kotlety. A dokonce pak pronese mírně nelogickou větu: „To žebírko je kotleta!“ Hosté zcela nepochopí a paní Mirka nejspíš zase nechápe, čemu se oni diví.

Zeleninová obloha, kterou je víceméně jen sterilovaná zelenina, se hostům také úplně nezdá, nicméně Mirka opět sebejistě prohlásí, že přesně takto to má vypadat. Je zjevné, že maximem bodů kvůli hlavnímu chodu soutěžící hodnotit nebudou, a nezachrání to ani budapešťská pomazánka, ve které budou bylinky – úkol týdne.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Miroslava,
v pondělí 13.10. 2014 od 18.00 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava:

Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava
Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava
Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava
Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava
Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava
Prostřeno 13.10. 2014 – Miroslava
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
čím víc se blížil pátek-tím byla protivnější,v každém týdnu je tam někdo takový protiva
Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kroj