Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 13.1. 2015 - Petra

13. 01. 2015 | Poslední díl
V srdci republiky uvaří čtyři blondýny a jedna bruneta. Mladé ženy jsou vrstevnice, mohly by si tedy rozumět. Jak si sednou kadeřnice Eva a Zuzana, studující učitelka Klára, nezaměstnaná provozní Petra a Aneta na mateřské dovolené? Po pondělní seznamovací večeři se zatím nerýsuje žádná falešnice nebo příliš mlsná a vybíravá taktička. Úplná idylka…

Po vlastním úterním večírku se ale v kritičku promění dosud vzorná hostitelka Petra, což špatně nese Klára, která to schytá nejvíce. Právem? Možná je Petra, která nastavila laťku dost vysoko, jenom upřímná a náročná…

Prostřeno 28.1. 2014 - PetraGastronomicky dostanou velký prostor špenát a polévky z něj, dvakrát se bude v Praze a ve středních Čechách připravovat domácí paštika, chléb, zeleninová polévka a cheesecake. Povinný úkol týdne je v pořadu Prostřeno poněkud zlomyslný: Jak si dámy poradí se sójovým masem a jak ho zařadí do svých jídelníčků?

A skončíme přece jenom jako v pohádce – ohňostrojem. Sledujte další premiérové Prostřeno! Jak si povede pětka soutěživých amatérských kuchařek, které chtějí vyhrát 50 000 korun? To uvidíte v Prostřeno již tento týden!

Prostřeno 13.1. 2015 – Petra:


V úterý 13.1. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno nezaměstnaná provozní Petra (28). Petra se do pořadu Prostřeno přihlásila sama, chce vyhrát a o gastronomii něco ví. Je vdaná za Petra a doma mají Péťu. Když prý babička zavolá „Péťo!“, zvedne se proto celá rodina, svěřuje se s úsměvem druhá hostitelka.

Vaření jí jde zjevně od ruky, poradí si i se salátem ze sójového masa. I když je předkrm s domácí paštikou a chlebem jako přes kopírák s tím včerejším, půjde o zajímavé srovnání.

Francouzská zeleninová polévka ani hlavní chod v pořadu Prostřeno s datem 13.1. 2015 nikoho nezklamou, dozvíme se, jaký je rozdíl mezi českou a francouzskou kachnou, dobrá je i glazovaná šalotka a rozmarýnové brambory.

Zajímavé menu a skvělá zábava, na tom se ve finále úterního večera soupeřky shodnou. Mají si o čem povídat a u barového pultu to půjde ještě líp. Chce snad Petra holky opít? Zapomněla schválně i na nějaký ten nealkoholický drink pro řidičky? To uvidíme v pořadu Prostřeno již v úterý 13.1. 2015.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v úterý 13.1. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka