Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 12.8. 2015 - Silvia

12. 08. 2015 | Poslední díl
Že pýcha předchází pád, se ví už dlouho. Věra, poslední soutěžící z Prahy, na to ale zapomněla. Také se říká, že lež má krátké nohy. Když jste ale dostatečně přesvědčiví jako bude v pořadu Prostřeno David, leccos vám projde.

Těším se, že se bude kritizovat, proto jsem se přihlásil. Nechci, abychom se plácali po zádech a říkali si, jak to máme dobrý,“ říká největší hráč. David o sobě rovnou prohlásí, že je taktik. Největším kritikem je Věra. „Ty ataky jsou nepříjemný, ale nemůžu říct, že bych se z toho úplně rozklepala,“ říká vyrovnaná Silva, která do konfrontace s Věrou radši ani nejde.

Prostřeno 9.10. 2013 - SilviaVěra hledá v pořadu Prostřeno chyby i tam, kde nejsou. Šťourá, rýpe, prostě si koleduje. Nakonec si vytáhne černého Petra. Její finále je výbuch, naprostá katastrofa! Na povinný úkol – jídlo z italské kuchyně – musí rezignovat. Nestačí jí síly dokonce ani na vlastní předkrm a zábavu. Absolutně nestíhá, soupeři si prostřou sami. Ostatně – vše uvidíte v napínavém Prostřeno! z Prahy.

Prostřeno – 12.8. 2015 – Silvia:


Ve středu 12.8. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno aktivní důchodkyně Silvia (62). „Pepře se bát nebudeme,“ předsevzala si Silvia alias Silva, která to má ráda ostré. To ale nebude mít Alenka radost!

Příjemný modrobílý byt ve stylu Provence a menu, které by mohlo dle mínění soupeřů vyhrát, jsou v pořadu Prostřeno s datem 12.8. 2015 Silviiny trumfy. Také kuchařské zkušenosti a klid. Bude ho potřebovat...

Vejce z lednice se v pořadu Prostřeno s datem 12.8. 2015 rozprsknou po zemi a zapříčiní spálení toustů. Přesto kuchařinka překročí plán, k francouzské cibulačce, závitkům z mladého býčka a tiramisu ještě zapeče italské ciabatty s rajčatovou pomazánkou.

„Tohle není pršuto!“ diví se v pořadu Prostřeno s datem 12.8. 2015 rozčileně Věra u předkrmu se žlutým melounem. „Prosciutto je italsky šunka, ať sušená nebo dušená,“ tvrdí Silvia, která podává oba druhy šunky. Také se od Věry dozvíme, že to, co se prodává v našich obchodech, není „anglická slanina, ale hnus“.

A kritizuje dál, přestože Silvia v pořadu Prostřeno s datem 12.8. 2015 sama přizná, že se jí francouzská cibulačka moc nepovedla. Zato David jídlo chválí, „protože zítra vaří a nechce si podrážet nohy“. Soutěžící se společně poprvé od plic zasmějí, když si zahrají na Partičku. Pavel se tak rozjede, až ho musí Věrka zchladit – a to doslova.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Silvia,
ve středu 12.8. 2015 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !