Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina

12. 12. 2019 | Poslední díl
Prostřeno! se odehraje v Moravskoslezském kraji a chlapi budou mírné v převaze, tři ku dvěma ženám. Ti všichni se utkají o výhru 60.000 korun a hostitelskou čest k tomu. Na severu Moravy se sejde pohodová parta, promíchaná genderově i věkově, hostitelé jsou docela zajímavé osobnosti a často mají toulavé boty.

To se projeví i v jídelníčcích, fantazii se meze nekladou. Účastníci, z nichž dva prožili část života v cizině, se ve svých jídelníčcích inspirovali ve Španělsku, Itálii, Thajsku, Maďarsku, Austrálii, na menu se dostanou i pštrosí steaky. To bude pro většinu soutěžících premiéra, stejně jako občas i netradiční servírování pokrmů. Úkol týdne souvisí s lokalitou, tou sousedskou - Moravané a Slezané mají připravit nějakou polskou specialitu.

Prostřeno – 12.12. 2019 – MartinaDo Polska jezdí často na nákupy a z tamní gastronomie určitě něco nejen odkoukali, ale i ochutnali. Nebo také poradí babičky a samozřejmě internet. A kdo to celé vyhraje? Mládí, nebo zkušenost? Dobré jídlo, nebo zvítězí taktika? Napínavé to bude až do konce! A nezapomeňte hlasovat, vždyť deset tisíc nemusí získat jenom váš favorit, ale také vy!

Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina:


Ve čtvrtek 12.12. 2019 uvaří v pořadu Prostřeno obchodnice Martina (38). Čtvrtá hostitelka prostírá na zahradě svého hezkého domu, kde žije s partnerem a malým synkem, a dokonce by návštěvě ráda dopřála koupání ve svém bazénu. I Martina umí překvapit, do své večeře hodně investovala, pro hosty plánuje pštrosí steak. Ve čtvrtek nikdo hladovět nebude, protože hlavnímu chodu předchází sytý plněný hermelín se žampiony a večeři zakončí smetanový dortík s čerstvým ovocem.

Na domácí pečivo, které Martina také plánovala, kvůli nedostatku času bohužel nedojde. Stihnout se prostě všechno nedá… U prvního chodu je trošku nepohodlné, že hostitelka servíruje chutný předkrm v alobalu. Nudličky a knedlíčky ve vývaru jsou domácí, i když vlastnoručně připravené předem, polévka je horká, takže Zdeněk, který umí být kritický, druhý chod uznale pochválí.

Méně je už nadšený z exotického steaku se smetanovými brambory a fazolkami, protože pštrosí svíčková se mu zdá trošku tuhá. Martina je z takové reakce na drahé maso zklamaná. Nejen prostírání, ale i zábava proběhne v plenéru, kde si hosté mohou vyzkoušet lukostřelbu. Dojde ještě na plavky a slíbené cachtání v bazénu?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Martina, ve čtvrtek 12.12. 2019 od 17.50 hodin na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina:

Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina
Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina
Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina
Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina
Prostřeno – 12.12. 2019 – Martina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !