Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie

12. 10. 2012 | Poslední díl
Tentokrát to bude na severu Čech pěkný fičák, padne hned několik rekordů. Na Ústecku se bude vařit asi v nejmenším bytě a kuchyni, ale také v jedné z největších. Na řadu přijdou polotovary a poprvé i sójové maso. V hlavní roli bude Alena z Děčína, která se rozhodne, že pro výhru „půjde i přes mrtvoly“.

Svoji večeři si užije, ostatním však takové potěšení nedopřeje. Spíš než večeře jí v žaludku leží prý až moc pozitivní Stefanie. Ve finále si ke zpěvačce z Teplic přinese ešus s vlastní večeří!

Prostřeno 12.10. 2012 - StefanieDojde na Ústecku na facky? Vyhodí Stefanie provokatérku Alenu od stolu? „To je hrozně nešťastná duše, to není drzost, to je hloupost, která ji nadnáší,“ kroutí hlavou Stefanie, která nic takového ještě nezažila. Oba muži nestačí zírat. Ještě že mají děvčata u stolu strážníka Standu.

Jana přijela soutěžit až z Německa, mohla by něco takového zažít v německém Prostřeno!? Sledujte vaření, zábavu, zmatkování, improvizace a hádky tří žen a dvou mužů ve vypjatém týdnu z Ústecka jen na Prima family – nudit se určitě nebudete!

Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie:

V pátek 12.10. 2012 uvaří v pořadu Prostřeno zpěvačka Stefanie (46). Stefanie se považuje za benevolentního člověka. Už včera ale předvedla, že si nenechá všechno líbit a usadila Alenu, která na ni od úterka útočí. Její byt je opakem Jirkova bydlení. Matka a dospělý syn žijí na sto padesáti metrech s prostornou kuchyní, vlastním soláriem a saunou. Ostatní Stefi tipují na dobrou kuchařku, a protože je zcestovalá, na zahraniční vaření.

Gastronomická exkurze z celého světa v pořadu Prostřeno s datem 12.10. 2012. Hosty vskutku čekají exkurze do kuchyně cejlonské, švýcarské, maďarské a italské. Alena vidí soupeřku jako kuchařku špatnou a pro jistotu si přinese vlastní jídlo. Je to taktika a Stefanie něco podobného čeká. Vyhradí pro ni dětský stoleček – skončí tam Alena se svým ešusem? „Jako hostitel bych to bral jako nepřekonatelnou urážku,“ hodnotí Aleniny móresy Jirka.

Alena kazí páteční Prostřeno všem u stolu. „Hlavní chod – to už někdo jed´?“ šklebí se Alena nad maďarským perkeltem. Nedeptá jenom hostitelku, kterou nesnáší, ale kazí večeři všem. „Nemám ráda tepelně upravené papriky a nemám ráda studené noky,“ raději se pustí do vlastního řízku. Málo si ho osolila, ale sůl nedostane: „Sůl je nad zlato a to já hned tak někomu nedávám,“ říká vytočená Stefanie.

Pěvecké vystoupení v pořadu Prostřeno s datem 12.10. 2012. Přesto se pak odváže u pěveckého čísla, ale stejně se nezavděčí: „Kdyby tohle viděla Tina Turner, tak se chytá za hlavu a má infarkt,“ posmívá se Alena vystoupení Stefanie, která se snaží pozvednout náladu. A jak dopadne italská borůvková zmrzlina? Alena v ní najde lísteček a Jirkovi přijde spíš jako borůvkový sorbet. Nakonec vybouchne i pohodová Jana a Aleně to vytmaví úplně všichni. Té je ale srdečně jedno, že pozornou hostitelku rozplakala…

Nenechte si ujít další Prostřeno se Stefanie
vysílané v pátek 12.10. 2012 v 18.00 na Prima family

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie:

Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie
Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie
Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie
Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie
Prostřeno 12.10. 2012 - Stefanie
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
primaplay.cz
Obrázek uživatelky
profil
prosím kde se na tento díl mohu kkouknout ?:
Obrázek uživatelky
profil
já se dívala jen na konec..škoda..mohlo to být zajímavé
Obrázek uživatelky
profil
já na Prostřeno nekoukám, ale ze zvědavosti jsem to zhlédla na internetu. A máte všichni pravdu. Ta Alena je kr*va na druhou. Té bych nenabídla ani suchý rohlík. Nezasloužila by si ani pozvání ke stolu. škoda, že byla jako první a nebyla jako poslední. To by od každého dostala jeden bod a mohla třeba zezelenat vzteky. č**a jedna.
Obrázek uživatelky
profil
Jedna nula pro Stef. Klobouk dolů, skláním se před její trpělivostí s tak neskutečně odporným člověkem. S jakou grácií, taktem a přehlem dokázala vzteklýho hloupýho křečka Alenu usadit... má můj velký obdiv! SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle