Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza

11. 02. 2013 | Poslední díl
Tři muži a dvě mladé ženy se postarají v Praze a okolí o pokračování pořadu Prostřeno! Vyjde jim začátek a závěr týdne, nabídnou i jeden nevšední večírek. Co se vyklube z upovídaného Erika a zakřiknutého Matěje?

Jak to vypadá, když se podává netradiční hostina s velkými ambicemi? Její organizátor Matěj má citlivou duši, oko a vkus umělce a velmi netradiční přístup k vaření. Soupeři žasnou a na čtvrteční večer hned tak nezapomenou. To světoběžník a fanfarón Erik společnost spíš baví a uvaří „levou zadní“.

Prostřeno 11.2. 2013 – TerezaGurmán Jarda má jídlo a společnost upřímně rád, s masem se přímo mazlí. Pražákům je hej a cítí se u něj jako doma. Nikdo není velký taktik či protiva, nikdo se nepovyšuje a nikdo se nepohoršuje ani nenimrá v jídle. Těšte se proto na tolerantní partu i kuchařskou inspiraci v srdci Čech v obvyklém podvečerním čase na Prima family a sledujte Prostřeno!

Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza:


V pondělí 11.2. 2013 v pořadu Prostřeno uvaří kadeřnice Tereza (29):
V případě první hostitelky, středočeské kadeřnice Terezy, kovářova kobyla bosa nechodí. Usměvavá mladá žena hned zaujme ohnivou barvou svého upraveného účesu, který ladí s červeným prostíráním a kachličkami v moderní kuchyni.

Co v pořadu Prostřeno s datem 11.2. 2013 mladá maminka Tereza plánuje? Bohatou variaci oblíbených předkrmů – tataráček, doma naložený hermelín, k tomu caprese s vlastním pestem a papriky s pikantním tvarohem. Tereza nepodceňuje dochucení a chce si soupeře získat už prvním chodem.

Na hlavní chod uvaří v pořadu Prostřeno panenku s fazolkami a jemným bramborovým pyré a k tomu vychladí lehký dezert z tvarohu, pudinku, smetany a malin. Bude to tak dobré, jak to zní? Ochutná Karolína tatarák, který ještě nikdy nejedla? To zjistíme již v pondělí 11.2. 2013 v pořadu Prostřeno.

Tereza válí v kuchyni i na parketě místní hospůdky, kde všem nabídne závěrečný lahodný drink.
Stmelí společný tanec v kruhu kolektiv, který ještě čeká dobrý dezert s likérem?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Tereza,
v pondělí 11.2. 2013 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza:

Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza
Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza
Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza
Prostřeno 11.2. 2013 – Tereza
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice