Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno 10.7. 2015 – Lukáš

10. 07. 2015 | Poslední díl
První hostitelka karlovarského Prostřeno si říkala, jaká by to byla jízda, kdyby přišli samí muži… A bude to jízda! Vdaná matka tří synů se mužů nebojí a nervozita ji neohromí, i když je úkol týdne trošku zlomyslný. Také Lukáš by si přál samé muže. Zato romantik Luboš vychází lépe se ženami.

Kolik soutěžících už v pořadu Prostřeno rezolutně prohlásilo, že by nikdy nevzali do úst „mořské potvory“? Teď je budou muset dokonce připravit a nabídnout soupeřům! Jednou otevřeně, podruhé v těstíčku a potřetí třeba utajeně. Jak se s tím čtyři chlapi a jedna dáma popasují? A změní někdo na krevety názor? Kdo jako první prozradí, co soupeře čeká? Uvidíte v dalším premiérovém Prostřeno! v obvyklém čase na Primě.

Prostřeno – 10.7. 2015 – Lukáš:


Prostřeno 30.8. 2013 – LukášV pátek 10.7. 2015 uvaří v pořadu Prostřeno sofistikovaný provozní Lukáš (27). Téměř s profesionálním klidem přistoupí v pátek 10.7. 2015 ke svému finálnímu modernímu menu exoticky vyhlížející hostitel Lukáš.

Nezaskočí ho ani úkol týdne. Krevety pánskou společnost rozdělí. Luboš nezmění názor a nepotěší ho ani množství zeleniny na talíři. Zato z Jardy se za týden stane téměř milovník mořských plodů.

Všichni se už v pořadu Prostřeno s datem 10.7. 2015 těší na lákavé menu s hráškovým krémem, panenkou s restovanou zeleninou a mačkanými brambory s cibulkou.

Nebude někomu v pořadu Prostřeno s datem 10.7. 2015 vadit krvavé maso? To by Lukášovi mohlo sebrat nějaké bodíky… Jak se soupeřům zalíbí na návštěvě v Lukášově baru, kde je čeká malá lekce v míchání nápojů a jedno efektní taneční vystoupení? To uvidíte již v pátek 10.7. 2015 ve svém oblíbeném pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
v pátek 10.7. 2015 od 18.00 na Prima family


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !