Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr

10. 10. 2017 | Poslední díl
Prostírat se tentokrát bude v Moravskoslezském kraji, hlavně v Ostravě a ve Frýdku - Místku, muži budou v mírné přesile. Úkolem týdne bude voňavé, lahodné a oblíbené sezónní ovoce - jahody. A rozhodně bude o co hrát. Lákavá je už hlavní výhra – 60 tisíc korun, šanci má ale i ten hostitel, který nejvíce osloví diváky.

Díky jejich hlasování si rozpočet může přilepšit třiceti tisící korunami i pochvalou v podobě řádu zlaté vařečky. Bez šancí nejsou ani hlasující diváci - jeden z těch, kteří každý den bodují hostitele stejně jako soupeři u stolu, za své bodování může získat pět tisíc. A diváckou podporu budou soutěžící tento týden určitě potřebovat, protože, i když to hned v pondělí tak nevypadá, u stolu je jedna velká hráčka. Muži v sestavě jsou mladíci a jeden je opravdu „mladý a neklidný“.

Prostřeno – 10.10. 2017 – PetrPetr zlobí a dost svérázným způsobem koření moravskoslezské večery. Vede řeči na hvězdičku, protože s ním cloumají hormony nebo poněkud opožděná puberta. Po Míše dokonce žádá striptýz! Dočká se ho? A kdo to na severu Moravy nakonec vyhraje? Napínavé to bude až do konce a jedno je jisté. Prostřeno! to je výzva, která stojí za to!

Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr:


V úterý 10.10. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno svérázný dělník Petr (24). Jak moc se Petr předvádí a co je realita, to je otázka. Poté, co Renáta včera odvařila, už nepůsobí tak smířlivě a v Petrově mládeneckém bytě, kde nelze přehlédnout relikvie po jeho bujarých večírcích, se jí moc nelíbí. A Míša se radši oblékla cudně, aby Petra neprovokovala bujným dekoltem jako včera. Petr je veselá kopa i při vaření, ale soupeři ho večer poněkud zkrotí. Renáta ho donutí, aby se převlékl, i když oblek nebo košile to stejně nebudou, ale zásadní je druhá část výzvy:

Petr nesmí mluvit vulgárně! Je v úterý tak zamlklý proto, že v tom případě už vlastně nemá skoro co říct? Nebo je tak nervózní ze svého vaření, když je v Prostřeno! spíš z hecu? Petr žije sám, čas tráví nejraději mezi židlí a počítačem, proto se většinou odbývá topinkami, které ho při hraní her moc nezdrží, ale nasytí. A právě takovou „Hard Topinka by the Sid" nabídne hostům jako první chod.

Bohužel jeho oblíbenkyně Míša nejí sýr, který je v i hlavním chodu, pečených kotletách s brambory v alobalu. K předkrmu hostitel podává i úkol týdne, salát s ředkvičkami, jahodami a špenátem, což zní sice zvláštně, ale hostům chutná a překvapivě i samotnému kuchaři. Ten nemá moc rád pikantní a výrazné chutě, což je právě nedostatek hlavního chodu.

Ve slepičí polévce, kde je i kus hovězího, plavou na rozdíl od včerejška sice nudle domácí, ty ale neválel hostitel. Poslední malinový pohár se zmrzlinou je z koupených ingrediencí a se šlehačkou ve spreji, která Petrovi chutná, ale ostatní tím neohromí, stejně jako počítačovou hrou, jíž se ani sám neúčastní.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v úterý 10.10. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr:

Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
Prostřeno – 10.10. 2017 – Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !